Gezocht: LinkedIn trainers

Wij organiseren de Social Impact Theatertour. Hiervoor zoeken we LinkedIn trainers die teamleden van de theatertour willen trainen. Daarnaast bieden we een platform voor LinkedIn trainers die meer zichtbaarheid wensen op social media. Interesse? Sluit je dan aan bij Tell to Inspire. BELANGRIJK: Lees eerst alle info over de theatertour en kom daarna terug op deze pagina.Fijn dat je eerst even alle info over de theatertour gelezen hebt. Dan begrijp je de onderstaande toelichting beter. Goed, waar waren we gebleven? Laten we beginnen met meer zichtbaarheid op social media.

Wij kunnen ons voorstellen dat het soms uitdagend kan zijn om jouw training en jezelf zichtbaar te maken. En dat je het liefst de hele dag mensen traint. Hoe zou je het vinden als wij je hierbij helpen?

“Wij steunen je met twee verdienmodellen.”

Als dit je wat lijkt, dan verwelkomen we je graag bij onze Tell to Inspire Academy. Een platform dat samen met én voor jou zichtbaarheid creëert. Daarnaast integreren we jouw trainingsmethode in onze theatertour. Wij steunen je verder met twee verdienmodellen, waardoor jij betaald krijgt voor het geven van trainingen.Twee groepen trainen

Vanuit onze samenwerking geef je training aan twee groepen. De eerste groep bestaat uit teamleden van de theatertour. De tweede groep bestaat uit geïnteresseerden in LinkedIn trainingen. Deze groep neemt geen deel aan de theatertour en wil om andere redenen meer over LinkedIn leren. Voor beiden groepen geldt een andere aanpak én een andere vergoeding. Hierover later meer.

“Per provincie zoeken wij één LinkedIn trainer.”

Word onderdeel van een community

Wanneer je mee wilt doen, dan word je gevraagd om een online workshop te geven over Linkedin. Als trainer mag je ook wat van ons verwachten. Vanuit Tell to Inspire wordt je ondersteund met een uniek 9-weeks partnerprogramma. Dit programma draagt bij aan jouw zichtbaarheid als trainer.

“Als community naar één doel toewerken.”

Waarom is ons
partnerprogramma uniek?

Door deelname aan ons partnerprogramma wordt je ook onderdeel van onze community. Hiermee werk je gezamenlijk naar één doel toe. Namelijk het succesvol realiseren van de theatertour. Via social media wordt zichtbaar wat jouw bijdrage als LinkedIn trainer is geweest. Geïnteresseerden in LinkedIn zullen aan jou denken, indien ze ook een training willen. Hierdoor kan jouw gewenste succes realiteit worden.Inhoud partnerprogramma

Ons partnerprogramma bestaat uit online workshops, samengesteld door een team van 19 specialisten. Wij geloven namelijk dat kennis van meerdere specialisten bijdraagt aan het gewenste succes. De kracht is verder dat het theoretische workshops zijn, waarvan je de opgedane kennis direct in de praktijk brengt. Dit doe je door uitvoering van een persoonlijke social media campagne. Laten we beiden even aan je toelichten.

Online workshops

Elke week krijg je toegang tot twee online workshops. Ze worden achter elkaar gegeven en duren ieder ongeveer 45 minuten. Mocht je er één missen, dan kun je deze gedurende 7 dagen terugkijken. Als trainer verzoeken we jou om ook één workshop te verzorgen. Jij geeft deze aan groep 1 én groep 2. Onderstaand tref je een overzicht van alle workshops. Hierin zie je ook de week waarin jij jouw workshop geeft.

WeekThema workshop
01Mindset
Hoe creëer ik focus voor mijn doel?
Marketing en Content Strategie
Welke strategie zorgt voor resultaat?
02Personal Branding
Hoe inspireer je jouw doelgroep?
Copywriting
Tips voor schrijven van wervende teksten.
03Content Creatie
Hoe creëer je waardevolle content?
Social Impact
Hoe kan zingeving jouw missie ondersteunen?
04Storytelling
Over de structuur van een inspirerend verhaal.
PR -en Communicatie
Op welke manier bereik je de media?
05Vloggen en editten
Tips over videoproducties (o.a. met je mobiel).
Mindset
Hoe blijf je gemotiveerd?
06Fotografie met je mobiel
Hoe je met foto’s indruk maakt.
Instagram
Tips voor succes op Instagram.
07Facebook
Wat is (nog steeds) de kracht van Facebook?
Linkedin
Hoe kan ik mijn netwerk uitbreiden?
08Muziek en Dans
Over muziek en dans als communicatiemiddel.
Presenteren (als Dagvoorzitter)
Hoe hou je het (online) publiek geïnteresseerd?
09Sales (van jouw training)
Hoe verkoop ik zonder ‘salestechnieken’?
(Online) Eventmanagement
Hoe organiseer ik een (online) event?

Persoonlijke
social media campagne

Wekelijks wordt gevraagd om content te creëren. Dit is gekoppeld aan hetgeen je in de workshop geleerd hebt. Hierin word je begeleid door onze specialisten. De content gaat enerzijds over de theatertour waar jij aan meewerkt. Anderzijds over jou en de trainingen die je geeft. Deze content plaats je wekelijks op je eigen tijdlijn. Door dit consequent te doen ontstaat de persoonlijke social media campagne. Periodiek plaatsen wij jouw content ook op onze tijdlijnen.

Door deelname aan het partnerprogramma garanderen wij, dat de social media posts van jou en de community minimaal 500.000 keer bekeken wordt. Dit is verdeeld over de negen weken dat jij je aan het partnerprogramma committeert. Door deze aanpak bereiken we personen die geïnteresseerd zijn in LinkedIn (groep 2). Verder benaderen wij het publiek na de theatertour met de optie om trainingen via Tell to Inspire Academy te volgen. Je begrijpt dat we hiermee het ideale platform hebben om LinkedIn trainingen aan te bieden.Online workshop groep 1:
Teamleden Theatertour

En nu … meer over het geven van de online workshop. Indien jij als trainer geselecteerd wordt, dan krijg je één provincie toegewezen waarin je traint. In één provincie zijn minimaal drie teams actief die de theatertour realiseren. Dit zijn ongeveer 105 personen. Vooraf informeren wij je over de richtlijnen waar je workshop aan dient te voldoen. Dit doen we via een Zoom-sessie. Na de Zoom-sessie kan jij de workshop geven, gebaseerd op je eigen trainingsmethode.

Eigen foto -en videoreportage

Tijdens de theatertour wordt je uitgenodigd voor één van de voorstellingen. Wel zo leuk dat je dit samen met de teamleden kan beleven. Als trainer worden er dan ook foto’s van je gemaakt. Daarnaast ontvang je een after-movie van de voorstelling. Hierin wordt jouw naam als trainer vernoemd. De foto -en videoreportage kun je ideaal gebruiken voor social media en je portfolio.

Vergoeding:
Workshop groep 1

Het partnerprogramma inclusief de foto -en videoreportage is een eerste vorm van vergoeding. Dit vertegenwoordigt een waarde van € 2.450,-. Een tweede vorm is aan je eigen netwerk vragen om tickets te bestellen voor de theatertour. Van elk verkochte ticket wordt 70% gereserveerd, wat ten goede komt aan jou als trainer. 30% van de ticketprijs wordt verdeeld onder de locaties, operationele partners en onze organisatie. Om de exacte vergoeding te vernemen, nodigen we je uit voor een webinar. Hierin vertellen we over de details van deze aanpak én de vergoeding. De theatertour is landelijk en per provincie zoeken wij slechts één LinkedIn trainer. Wacht daarom niet te lang met aanmelden voor de webinar. Na deze webinar kun je direct inschrijven als trainer.Je bent overigens niet verplicht om tickets aan je netwerk aan te bieden. Als je hier vanaf ziet, dan vervalt deze vergoeding en bied jij je diensten aan als vrijwillige trainer. Je kan dan wel deelnemen aan het partnerprogramma én je ontvangt de foto -en videoreportage. Dit stelt je in staat om zichtbaar te worden voor groep 2, lees hieronder meer.Training groep 2:
Geïnteresseerden in LinkedIn

Groep 2 kun je alleen trainen als je ook groep 1 (teamleden theatertour) getraind hebt. Om groep 2 te bereiken is het belangrijk dat je content zichtbaar wordt op social media. Vandaar dat het van belang is dat je jouw persoonlijke social media campagne uitvoert.

Als jij geselecteerd wordt als LinkedIn trainer, dan vragen we je om een eigen profielpagina aan te maken op onze website. Vanaf deze profielpagina kunnen dan trainingen geboekt worden die jij gaat geven. Dit zijn 1-daagse LinkedIn trainingen. Welke data dit exact zijn bepaal jij samen met ons en staat vermeld op jouw profielpagina. Het aantal training hangt af van de interesse die is ontstaan vanuit jouw persoonlijke social media campagne.

Om jouw training te promoten vragen we je om één keer per maand een webinar te geven over LinkedIn. Verder vragen we je om twee keer per maand content over LinkedIn aan te leveren. Dit kan een artikel, blog of video zijn. Deze content publiceren wij op onze social media kanalen en website. Deze aanpak voeren we zes maanden uit. Daarna gaan we samen evalueren en bepalen we of we onze samenwerking voortzetten.

Vergoeding:
Training groep 2

Voor groep 2 geldt dat je één provincie krijgt toegewezen waarin je traint. Voor deze trainingen ontvang je een ruime vergoeding. Om de vergoeding te vernemen nodigen we je uit voor een webinar. Dit is dezelfde als waar we eerder over schreven. Hierin vertellen we dus ook alles over trainen van groep 2. Daarnaast vertellen we over de investering in o.a. social media advertenties. Deze advertenties gaan we extra inzetten, zodat we geïnteresseerden in LinkedIn kunnen werven.Aanvullend:
eigen training aanbieden

Als trainer heb je wellicht ook een eigen trainingsprogramma. Ons advies is om dit als vervolgtraining aan te bieden nadat je met groep 1 en 2 gewerkt hebt. Wij ondersteunen je hier graag bij. Vandaar dat de workshops ‘Online presenteren’ en ‘Sales’ opgenomen zijn in het partnerprogramma. Een vervolgtraining kun je aanbieden via je eigen profielpagina. Zodoende bereik je via Tell to Inspire.com ons landelijke netwerk.

Selectiecriteria voor deelname

Om samen het gewenste succes te behalen hanteren we een aantal selectiecriteria. Deze zijn o.a. dat je een eigen trainingsmethode hebt die je zowel klassikaal als online kan geven. Daarnaast vragen we je om content te plaatsen op je eigen social media kanalen. In de webinar zullen we nog een aantal criteria bespreken. Nog belangrijker is dat je energie krijgt van onze samenwerking én kansen ziet voor jezelf.

Zoom-updates Theatertour

Als je geselecteerd wordt dan gaan we samen een bijzondere periode tegemoet. Vooral als je beseft dat we met de theatertour landelijk bekendheid realiseren. Hoe leuk als we onze ervaringen met elkaar kunnen delen? Vandaar dat er wekelijks Zoom-updates zijn. Deze staan in het teken van verbinding en hier wordt de voortgang van de Theatertour toegelicht.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder.”

Planning

Ons eerste doel is zorgen dat we in september de teams met trainers compleet hebben. In oktober willen we alle teamleden compleet hebben waar jij een workshops aan gaat geven. In dezelfde periode start het partnerprogramma. Om vervolgens de startdatum van de theatertour bekend te maken. Naar verwachting is dit eind november. Jij kunt helpen om dit allemaal te realiseren. Interesse? Meld je dan aan voor de eerder genoemde webinar.

Jouw tijdsbesteding

Nu onze aanpak bekend is, tref je een inschatting van jouw tijdsbesteding per groep. Wij vinden het belangrijk dat je voelt én ervaart dat je onderdeel bent van een community. Vandaar dat er ook lunches met groep 1 gepland staan. Deze zijn voor eigen kosten. De wekelijkse Zoom-updates duren elke keer een uur. Je kunt zelf besluiten of je hier af en toe aan mee wilt doen. Onderstaand tref je de tijdsbesteding voor groep 1.

DuurGroep 1 – Tot medio nov. 2020
1 uur| Zoomsessie over richtlijnen
16 uur| Workshops 9-weeks partnerprogramma
27 uur| Creëren content social media
1 uur| Workshop LinkedIn geven
2 uur| Lunch met teamleden
5 uur| Aanwezigheid 1e voorstelling

Het aantal uren dat je nodig hebt aan voorbereiding voor je workshop bepaal je zelf. Na de workshop kan het zijn dat teamleden behoefte hebben aan 1-op-1 contact. Je staat vrij om hier zelf invulling aan te geven. Onderstaand tref je de tijdsbesteding voor groep 2.

DuurGroep 2 – Van medio nov. tot mei 2021
12 uur| Online profielpagina aanmaken
6 uur| Webinars LinkedIn geven
8 uur| Volgen Zoom-updates samenwerking
30 uur| Creëren content social media

Opgeteld besteed je tot medio november ongeveer 52 uur aan onze samenwerking voor groep 1. Vanaf medio november richten we ons zes maanden op groep 2. Opgeteld besteed je aan voorbereiding hier minimaal 56 uur aan. Voor onze aanpak geldt wel; hoe meer tijd jij besteedt aan onze samenwerking én de voorbereiding, hoe meer betaalde trainingen je kunt geven.Ter afsluiting

Ons plan biedt je unieke kansen. Wij willen je niet overtuigen om mee te doen, maar zien graag dat je zelf inziet wat deze kansen zijn. Ter afsluiting; We leven nu in een uitdagende periode waarin we samen een verschil kunnen maken. Als je meedoet, dan zal je de kracht van het individuele collectief ervaren. Later zal je dan met trots terugkijken op het aandeel wat jij hierin gehad hebt. Jihaaaaaa …Fotografie van deze publicatie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk