Steun jij Gaetana Ferla? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 25 mei staat Gaetana Ferla als presentator op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Gaetana social impact?

Gaetana is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Gaetana Ferla heeft gekozen voor Fentalks. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Ik heb dit initiatief gekozen, omdat ik weet hoe onbespreekbaar het onderwerp ongesteldheid nog is. Ook tussen vrouwen en meisjes onderling. Daar moet verandering in komen, want iedereen mag er open, kwetsbaar en zonder schaamte over praten als daar behoefte aan is. Daarnaast is mij bijgebleven dat mijn moeder een uitje voor ons tweeën regelde nadat ik zelf ongesteld was geworden. Om het te vieren. Ik steun graag een initiatief dat dit onderwerp bespreekbaar maakt én viert!

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Een kennisplatform over ongesteldheid opzetten met daarin kennis, ervaringen en ideeën van anderen. Period Talk op de markt brengen: een pakketje voor moeder en dochter met gesprekstips, ongesteldheidsproducten en het informatieboekje Period Pocket. En de start van het bedrijf Fentalks een boost te geven.

Openhartige vragen

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Ik ben dankbaar dat ik mijn werk als dagvoorzitter en presentator ook online kan voortzetten. Met heel veel plezier! Vorig jaar maakte ik van de crisis een kans en inmiddels heb ik tientallen online events gepresenteerd. Via Zoom of vanuit de studio: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo ontzettend fijn om al die klanten te kunnen helpen om een kick-ass evenement neer te zetten. Op naar nog meer moois!

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Ik voel mij enorm gesteund door mijn ouders, de meest lieve ouders van de wereld. Welke keuze ik ook maak -van radio willen maken tot aan zelfstandig ondernemer worden-, zij steunen mij onvoorwaardelijk. En dat geeft kracht om altijd mijn beste zelf te laten zien!

Wat maakt jouw dag compleet?
Mijn dag is compleet wanneer ik me kan verliezen in het koken of bakken van lekker eten én dit samen op kan maken met mensen van wie ik houd. Ik ben dol op koken en kan het gelukkig ook heel goed. Wanneer ik tevreden gezichten zie door iets dat ik zelf heb bereid dan is mijn dag helemaal top.

Hoe wil je herinnerd worden?
Oeh goeie… ik wil graag herinnerd worden als een vrouw die onbevangen en spontaan in het leven staat. Altijd open om te leren van anderen en goed in mijn werk. Als iemand die de eerste generatie Italianen een stem geeft (ik maak een documentaire!) en anderen inspireert om meer zelf te gaan koken (wie weet komt er ooit een kookboek!)

Wat is jouw levensmotto?
Stel vragen, verrijk jezelf.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Iemand die helemaal in haar element is wanneer ze op het podium mag presenteren. Als klein meisje was ik dol op spreekbeurten en boekbesprekingen. Voor de klas staan en constant kletsen en vragen stellen… dat was ik. Ik wilde altijd het fijne van alles weten. Dat is niet minder geworden, sterker nog: ik heb er mijn werk van gemaakt! Het is prachtig om anderen te laten schitteren op een podium, om een publiek geboeid te houden en bij te dragen aan mooie programma’s en evenementen. Als presentator ben ik enthousiast, scherp, goed voorbereid én met humor. We maken een feestje van de Social Impact Tour!Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Anoniem

€10,90 25 mei 2021

Niels Lunsing

Blikopdemaatschappij

€29,43 25 mei 2021

Succes schatje!

Ferna Jalink

http://www.fentalks.nl

€29,43 22 mei 2021

Demi de Kleine

€27,25 21 mei 2021

Arjan Broer

€29,43 18 mei 2021

Mooi om te zien hoe Gaetana en Ferna impact maken!

Janneke Lunsing

€29,43 18 mei 2021

Een heel mooi doel😀


0 reacties op “Steun jij Gaetana Ferla? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie