Steun jij Frank Bouman – Van Veen? Bestel tickets voor zijn optreden.

Op 24 mei staat Frank Bouman – Van Veen als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Frank social impact?

Frank is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Frank Bouman – Van Veen heeft gekozen voor Plan International. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Mijn zoektocht naar wie ik ben is erg gesterkt geweest door de opvoeding die ik gehad heb. Mijn moeder is opgegroeid in weeshuizen en pleeggezinnen, onder de meest erbarmelijke en traumatiserende omstandigheden. Ondanks dat is zij in staat geweest, samen met mijn vader, om mijn broer en mij op te voeden als vrije mensen, zonder dat ze haar emotionele bagage op ons overdroeg. Dat zij daartoe in staat was, ondanks de weg die ze had begaan maakt dat ik heel graag deel wil zijn van eenzelfde ontwikkeling voor andere vrouwen en meisjes in vergelijkbare omstandigheden. Om jezelf te vinden heb je soms steun van buitenaf nodig.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Mijn donatie gaat naar het plan voor meisjes die hun ouders verliezen in gebieden waar dat betekent dat ze geen vooruitzicht meer hebben, uitgehuwelijkt worden en nooit meer eigen keuzes zullen kunnen maken. De donatie zorgt er voor dat deze meisjes naar school kunnen, en een baan kunnen vinden onder eerlijke omstandigheden om een relatieve vrijheid tegemoet te gaan.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben er trots op dat ik in staat ben gebleken mijn leven zo naar eigen hand te zetten dat ik oprecht en met volle overtuiging kan zeggen dat ik gelukkig ben.

Waarin wil je nog groeien?
Ik mag groeien in de ruimte die ik een ander biedt. Ik ben in staat om in mijn eentje een ruimte op te vullen, dat kan soms leuk en handig zijn; andere keren mag ik een ander die ruimte bieden, en zelf een stapje terug doen.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Ik ben enorm dankbaar voor het leven dat ik heb. Ik heb een prachtige dochter, lieve vrouw, leuk werk een geweldig huis. Meer kan ik niet wensen!

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Door mijn vrouw, en goede vrienden.

Wat maakt jouw dag compleet?
De ruimte om mij creatief te uiten. Het maakt niet uit of dat achter mijn drumstel of gitaar is, of met een vel papier en een pen in mijn hand.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als iemand die heeft kunnen bijdragen aan het geluk van velen.

Wat is jouw levensmotto?
Alles kan; de vraag is of je het wil.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Mijn vrouw en ik hebben recent een miskraam gehad; dat was een van de verdrietigste momenten uit onze relatie. Het maakte me tevens bewust van hoe onderbelicht dit verdriet toch nog vaak is. Mensen hebben er niet altijd begrip voor, maar je moet afscheid nemen van een kindje dat in je eigen hoofd al volledig een eigen leven had.

Waar ben je erg aan gehecht?
Ik ben erg gehecht aan een gevoel van vrijheid; dat betekent voor mij dat ik beschikking heb over een groot deel van mijn tijd en keuzes.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Van mij krijg je het ontwapenende verhaal van hoe ik ontdekte dat ik mijzelf mocht zijn en de overtuiging kon afschudden dat ik er niet toe deed, of dat ik geen ruimte in mocht nemen. Vanuit dat besef dat ik mag zijn wie ik ben (wat dat ook betekent!) neem ik je mee in de vraag ‘wie zijn wij nu echt?’. Als historicus ben ik bewapend met de kennis om eens goed onder de loep te nemen wat maakt dat wij ons tot bepaalde groepen rekenen, en vooral waarom we niet iedereen tot dezelfde groep rekenen; we zijn immers allemaal in essentie aan elkaar gelijk, in elke zin van het woord! Ik zal je uitdagen om dat besef te doen groeien.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Klaas Jan Runia

€29,43 27 juni 2021

Let's get schwifty!

Nadine Gugelot

€29,43 25 mei 2021

Mooi doel! Succes!

YuenYen Tsai

Make Me See

€29,43 25 mei 2021

Anoniem

€9,81 24 mei 2021

Martha Tomassen

€5,45 23 mei 2021

Succes, Frank!

Anoniem

€1,09 23 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Frank Bouman – Van Veen? Bestel tickets voor zijn optreden.

Geef een reactie