Steun jij Femke Vriend? Bestel tickets voor haar inzet.

Op 24 en 25 mei is de Social Impact Tour. Dit is een inspirerende livestream vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam. Voorafgaand is een livestream talkshow op 24 mei. Hier vertelt Femke hoe zij betrokken is als project-/eventmanager.

Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Femke social impact?

Femke is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Femke is sinds januari 2021 fulltime betrokken bij de organisatie van dit geweldige evenement. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Femke heeft gekozen voor Stichting Hartekind. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Mijn zusje is zelf een hartekind en zet zich als vrijwilliger enorm in voor Stichting Hartekind. Op deze manier wil ik haar daarbij steunen.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

De prioriteit van Hartekind ligt bij het financieren van wetenschappelijk onderzoek, omdat dit de overlevingskansen van hartekinderen verbetert.
Daarnaast ondersteunen zij projecten en initiatieven gericht op de dagelijkse kwaliteit van leven.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Mijn zusje. Hoe zij zich belangeloos inzet voor Stichting Hartekind en de Hartstichting. Hoe zij altijd klaarstaat om anderen te helpen. En hoor doorzettingsvermogen nadat zij haar knie had gebroken. En zo kan ik nog wel even doorgaan

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Alle mooie lieve vrienden om familie om mij heen.

Wat maakt jouw dag compleet?
Een zonnetje op mijn gezicht en de glimlach van een ander

Hoe wil je herinnerd worden?
Als een blij en positief mens, met aandacht voor de ander

Wat is jouw levensmotto?
Ik dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Je bent mooi zoals je bent.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik hoop dat mijn werk uitmondt in een aantal prachtige voorstellingen waarin mensen elkaar weten te inspireren en raken.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Inge van Duijkeren

Face To Face

€29,43 27 mei 2021

Mooi werk lieverd👍

Ties

€21,80 27 mei 2021

Mooie aktie!

Arlette

€10,90 25 mei 2021

Mooi initiatief.

Linda

€29,43 25 mei 2021

Een kind hart hoort te kloppen!

Henk en Gon Vriend

€32,70 24 mei 2021

Heel veel succes.

Bianca Böger

€35,97 24 mei 2021

Wat een mooie en bijzondere opzet heeft dit event. Op zichzelf al zeer inspirerend! Echt, complimenten 🤩👍. Hartekind, prachtig doel… Lees verder

Wat een mooie en bijzondere opzet heeft dit event. Op zichzelf al zeer inspirerend! Echt, complimenten 🤩👍. Hartekind, prachtig doel, waar wij graag aan doneren. Ennuh, Femmie, TOP wijffie ben je 👊😍


1 reactie op “Steun jij Femke Vriend? Bestel tickets voor haar inzet.

  1. Albert Blok

    Een geweldig initiatief, ik doe zeker mee

Geef een reactie