Steun jij Eva van den Dam? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 25 mei staat Eva van den Dam als presentator op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Eva social impact?

Eva is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Eva van den Dam heeft gekozen voor WKOF (wereld kanker onderzoek fonds). Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Toen ik 14 was heb ik mijn moeder verloren aan longkanker. Dit was een heel verdrietig en snel proces. Er is nog zoveel onbekend over (long)kanker en ik wil dat er meer aandacht komt voor onderzoek naar behandelmethoden en het voorkomen van kanker. Het WKOF zet zich daarvoor in.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Onderzoek naar behandelmethoden en het voorkomen van kanker

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik had als kind een droom: ik wilde actrice en zangeres worden. Ik volgde zanglessen, danslessen en musical lessen, maar ik dacht niet goed genoeg te zijn. Toch werd ik tot twee keer toe aangenomen aan de muziektheater academie. Ik deed een bachelor aan Codarts en een master aan Fontys. Ook speel(de) ik in verschillende musicals en muziektheatervoorstellingen. Een paar jaar geleden maakte ik de switch naar presentatiewerk, wat ik nu ook veel doe en super leuk vind. Sommige mensen hebben enorm veel talent van zichzelf. Ik ben iemand die talentvol is, maar hard aan de ambacht ervan moet blijven werken. Dingen komen niet altijd zomaar aanwaaien. Maar dat maakt me een doorzetter en een vechter. Het maakt me ook dankbaar en tot de persoon die ik nu ben. Ik ben blij met elke klus en zet me daar voor de volle 100% voor in. En ik prijs mezelf elke dag gelukkig dat ik kan leven van passie.

Waarin wil je nog groeien?
Ze zeggen altijd: Je kracht is ook je zwakte. Ik ben iemand die heel betrokken is en neem daardoor snel veel verantwoordelijkheid. Dit geeft voldoening, maar het geeft me vaak ook veel stress. Mijn werkpunt is dat ik dingen soms moet proberen wat meer los te laten en alleen verantwoordelijkheid moet leren nemen voor mezelf en niet alles en iedereen.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
De kansen die ik heb gekregen in mijn leven. Mijn zelfstandigheid en vrijheid. De keuzes die ik heb gemaakt.

Wat heb jij vandaag geleerd?
In het moment te leven. Het komt zoals het komt…


Door wie voel jij je vaak gesteund?
Mijn lieve vadertje, mijn partner en de vrienden die dicht bij me staan.

Wat maakt jouw dag compleet?
Plezier!

Hoe wil je herinnerd worden?
Goeie vraag…als mezelf.

Wat is jouw levensmotto?
Geniet, maar maak je niet te druk. Je leeft maar een keer. (Vaak moet ik mezelf hier even aan herinneren).

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Ik huil vrij snel als ik een goede film of serie kijk. Dus dat was gisteravond!

Waar ben je erg aan gehecht?
Mijn vrijheid.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik presenteer de voorstelling op 25 mei om 20.30 uur.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Judith Van den dam

€29,43 23 mei 2021

Veel succes eva met het ophalen en het presenteren xxx

Kirsten Van Kleef

€29,43 11 mei 2021

Veel succes met ophalen van meer donaties. We steunen dit doel ook!


0 reacties op “Steun jij Eva van den Dam? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie