Steun jij Esther van der Voort? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 25 mei staat Esther van der Voort als presentator op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Esther social impact?

Esther is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Esther van der Voort heeft gekozen voor Fentalks. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Ik heb dit initiatief gekozen omdat ik het toch echt van de zotte vind dat dit nog steeds een taboe is. Zelf heb ik soms nog schaamte om er iets over te zeggen. Daar moet verandering in komen, want iedereen mag er open, kwetsbaar en zonder schaamte over praten als daar behoefte aan is.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Mijn donatie levert een bijdrage aan het opzetten van een kennisplatform over ongesteldheid. En wat ik zelf ook heel leuk vind er wordt een “Period Talk” op de markt gebracht: een pakketje voor moeder en dochter met gesprekstips, ongesteldheidsproducten en het informatieboekje Period Pocket.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben heel trots dat ik in coronatijd mijn live dagvoorzitterschap heb weten om te zetten in online dagvoorzitterschap. Er viel even een gat in de agenda omdat iedereen in een kramp schoot. En ik heb van die extra tijd gebruik gemaakt door een boek te schrijven (weg met wollig) en een trainingsbureau voor sprekers te starten (sprekenvoorpubliek.nl).

Waarin wil je nog groeien?
Ik wil altijd blijven groeien. Natuurlijk wil ik een nog betere dagvoorzitter worden. Maar ook wil ik een betere trainer worden. Het mooie van trainer zijn is dat je altijd leert door te trainen. Win-win. Heel gaaf zou het zijn als mijn trainingsbureau ook nog even een vlucht neemt.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Ik ben alleenstaande moeder van vier kinderen. En die zijn echt super!! Ze staan vierkant achter mij met alles wat ik doe. Dit werk maakt dat ik vaak weg ben maar ook vaak thuis. Dat klinkt raar, weet ik! maar je bent soms van 7 tot 7 weg en dan weer twee dagen thuis. Dat maakt dat ik er op wisselende momenten ben voor de kinderen. En daar gaan zij geweldig mee om.

Wat is jouw levensmotto?
Mijn levensmotto is: Eerst ja zeggen en dan kijken hoe je het kan regelen. Je mist zoveel mooie dingen door nee te zeggen omdat je te veel bezwaren ziet. Neem nou dit event. Gaetana belde mij en ik zei direct ja. Hoe wij het inpassen dat zoeken we dan wel weer uit. Zo zei ik ja toen Huibert-Jan vroeg of ik een boek wilde schrijven. En ik zei ja toen mijn impresariaat Grappige Zaken vroeg of ik een avondvullend programma wilde maken. Hoe dat uitpakt zien we in februari 2022….

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Huilen doe ik regelmatig. Ik ben emotioneel incontinent. En dat wordt er niet beter op als ik ongesteld ben. Ik kan huilen van verdriet maar ook net zo hard van ontroering en van de lach. Heerlijk om soms van die ontroerende filmpjes te kijken over mensen die voor het eerst kleur zien of een hond die zijn baasje na lange tijd weer ziet. Of zo’n hilarisch filmpje waarbij iemand uit een glijbaan vliegt. Hmmmm dit lijkt nu meer een vraag over Quilty pleasures.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik ben een energieke humorvolle dagvoorzitter. Ik breng sfeer en creëer een podium waarop de performers kunnen stralen.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …


0 reacties op “Steun jij Esther van der Voort? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie