Steun jij Eric Budde? Bestel tickets voor zijn bijdrage.

Op 24 en 25 mei coördineert Eric Budde de fotografie tijdens de Social Impact Tour. Daarnaast fotografeert hij zelf ‘Behind the scenes’. De Social Impact Tour is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Eric social impact?

Eric is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Eric Budde heeft gekozen voor Stichting Lourdesgroep Santpoort . Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

De Stichting Lourdesgroep Santpoort uit mijn dorp organiseert reizen naar Lourdes. Ik ben als vrijwilliger 1x mee geweest en heb genoten van de verhalen van de mensen die mee waren. Ook zag ik wat de reis voor de mensen heeft betekent. Met mijn bijdrage/sponsering kan de stichting mensen met de reis mee laten gaan die het financieel wat lastiger hebben. Door mijn sponsoring betalen zij minder voor de reis en kunnen het dan toch meemaken. De Lourdeservaring gun ik iedereen!

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Er wordt aan mensen die financieel minder daadkrachtig zijn, een korting op de reissom gegeven.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Twee jaar geleden aangehaakt bij Tell To Inspire (TTI) en samen opgetrokken naar het punt waar we nu staan. Ik vooral vanaf de achtergrond en daar waar het mogelijk was in combi met mijn werk diverse werkzaamheden verricht. Ik ben trots op waar het nu staat en heel benieuwd hoe dit verder gaat lopen. Fijn om daar deel van uit te maken!

Waarin wil je nog groeien?
Op vele vlakken! Maar zichtbaarheid is daar zeker een van. Ben vaak op de achtergrond heel hard aan het werk om alles voor elkaar te krijgen. Daar mag ik best wel wat meer zichtbaar in zijn.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
TTI geeft heel veel vertrouwen en ruimte. Dat voelt goed om zo te groeien en past goed bij mij. Dus ik ben dankbaar voor deze manier van samenwerken en leren!

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Binnen TTI absoluut door Edward!

Hoe wil je herinnerd worden? Als de positieve, sociale Grote Vriendelijke Reus met het hart op de goede plek!

Wat is jouw levensmotto?
Positiviteit en goed doen voor een ander geeft energie. Zo geef ik als vrijwilliger als meer dan 40 jaar zwemles aan kinderen en volwassenen. Dat blijft super fijn om te doen, krijg er veel voor terug!

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Naast het verzorgen van de zoom-sessies voor de fotografen en de coördinatie op beide dagen zelf, ben ik achter de schermen ook aan het fotograferen. Ik leg daar de bijzondere momenten vast, zowel op foto als op video.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Marriet

MotivaMente

€32,70 22 mei 2021

Ellen Budde

€29,43 22 mei 2021

Mooi initiatief, succes brother! 👏🏻

Bas Kuntz

€29,43 21 mei 2021

Mooi doel Eric

Joyce Blok

Joy! Loopbaancoaching

€109,00 20 mei 2021

Edith Griffioen

€32,70 15 mei 2021

Succes Eric!

Richard Schouten

€29,43 13 mei 2021

Lekker bezig GVR!


0 reacties op “Steun jij Eric Budde? Bestel tickets voor zijn bijdrage.

Geef een reactie