Steun jij Ellen Kok? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 24 mei staat Ellen Kok als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Ellen social impact?

Ellen is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Ellen Kok heeft gekozen voor MKB’ers in Nederland. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Een aantal ondernemers in het MKB is hard geraakt door Corona. Ik wil investeren in een aantal ondernemers en hen meehelpen duurzaam (online) te ondernemen.

Doel is tweeledig:

– duurzaam ondernemen op de kaart krijgen onder de MKB’ers en – MKB-ers, die zijn vastgelopen (door Corona) te helpen met hun wederopbouw en ervoor te zorgen dat ze weer winst maken.

Het komt neer op ontzorgen; samen met de eigenaar bouwen aan een goedlopend bedrijf.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Het geld wordt geïnvesteerd in producten die online goed kunnen verkopen, zoals duurzame producten of originele producten bedacht en ontworpen in Nederland. Ik bied daarnaast kosteloos hulp bij het (her)opbouwen van de onderneming. We gaan samen met de eigenaar voldoende (online) mogelijkheden zien en creëren. Voorbeeld is een relatiegeschenken bureau en een cadeauwinkel. We doen dit zo duurzaam mogelijk. Een deel van de opbrengst van deze producten wordt in een volgende onderneming geïnvesteerd.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op waar ik nu sta.

Waarin wil je nog groeien?
In spreken in het openbaar.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Het ervaren en voelen van liefde.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Beter een goede buur dan een verre vriend.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Door mijn man, kinderen en vrienden.

Wat maakt jouw dag compleet?
Tijd voor mijzelf.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als iemand die anderen zichtbaar maakt en datgene in beweging heeft gekregen, wat op slot zat.

Wat is jouw levensmotto?
LEEF!

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Bij het lezen van een artikel over een 16 jarige jongen, genaamd Mees, die overleden is op het eiland Terschelling. Prachtig stuk.

Waar ben je erg aan gehecht?
Helaas mijn iPhone.. en onze hond Soof.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

In mijn verhaal vertel ik de reis die ik heb afgelegd om erachter te komen, wie ik ben en waar ik voor sta. Ik hoop hiermee anderen te inspireren. Mijn boodschap is dat je niet alles alleen hoeft te doen. Met hulp is heel veel mogelijk.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Anoniem

€10,90 7 juni 2021

Judith

€10,90 31 mei 2021

Steven

€5,45 31 mei 2021

Anoniem

€10,90 31 mei 2021

Tamara

€29,43 24 mei 2021

Topperrrrrr!!!

Sabine Op de Coul

€29,43 24 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Ellen Kok? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie