Steun jij Duece Events & Entertainment? Bestel tickets voor hun optreden.

Op 24 mei staat Duece Events & Entertainment op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Duece Events & Entertainment social impact?

Duece Events & Entertainment is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Duece Events & Entertainment heeft gekozen voor Stichting Opkikker. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

7,5 jaar geleden stond ik (Adam) met een hobbygroep op een van de Opkikker-dagen, deze werden toen gehouden op CenterParcs de Eemhof. Hier deden we wat kleine theateracts. Zelf ging ik mee als vuurspuwer en wij werden gevraagd om mee te gaan naar 2 huisjes. Daar waren 2 gezinnen waarbij naast 1 ziek kind er ook een zieke ouder was. Vooraf werden we ingelicht om ondanks hoe erg het er uit zag, ons te focussen op blije/fijne gevoelens. Dit weekend was voor deze mensen bedoeld om even niet aan alle klo… uh… nare dingen te denken. Ik “grote/stoere” jongen dacht ‘dat lukt me toch makkelijk joh’. Maar daar stond ze, een klein lief meisje, fel blauw gekleurde ogen, een volle bos haar en een gigantische glimlach op haar mond. ‘Ben jij de vuurspuwer?!’ vroeg ze me en ik antwoorde met jazeker. Toen ik verder keek zag ik dat ze met tientallen draadjes/sensoren aan een apparaat “vast” zat en zag toen ook moeder op een  speciaal voor haar ontworpen bed liggen. Daarnaast stonden vader en broertje, kerngezond. De wetenschap dat over (na haar verhaal gehoord te hebben) een half jaar papa en broertje alleen verder moeten sloeg in als een bom. Ik werd zenuwachtig maar wist me snel weer te vermannen. Ik spuwde uit volle borst vuur en ze vonden het fantastisch! Het kleine meisje, haar broertje en vader stonden buiten te joelen en te juichen. Moeder keek vanuit het bed binnen in het huisje mee. Allemaal met een mooie brede glimlach op hun gezicht. Daarna kwam het meisje naar me toe want ‘Jullie mogen nog niet gaan hoor’ riep ze. Ze kwam met zo’n minuscule glazen flesje met een kurk erin. In het flesje zat een doorzichtige vloeistof. ‘Dit zijn mijn tranen van geluk, die geef ik aan iedereen die mij gelukkig maakt of aan het lachen. Als je deze bij je hebt heb jij ook altijd geluk’. Deze woorden waren zoveel waard voor me op dat moment. 2,5 jaar later ben ik mijn bedrijf begonnen en was het altijd al mijn doel om wat voor Stichting Opkikker te doen. Nu is onze kans en die pakken we. Want ondanks dat ik op het hoofdpodium heb gestaan op onder andere Defqon 1, Extrema Outdoor en nog veel meer… deze ervaring bij Stichting Opkikker op hun Opkikkerdagen zal mij altijd bij blijven.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Wij proberen op meerder vlakken Stichting Opkikker te steunen en in meer dan alleen geld. Denk ook aan publiciteit maar ook hulp bij het verder ontwikkelen van de bekendheid van de Little Big Speakers. De daadwerkelijke donatie zal gaan naar onder andere de Opkikker dagen, maar ook naar het bieden van hulp aan de kinderen binnen de stichting.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Dat ik ooit een bedrijf ben gestart omdat ik mijn passie wilde gaan volgen en nu niet alleen een bedrijf heb maar er een sterke familie voor terug heb gekregen.

Waarin wil je nog groeien?
Als wij mogen dromen, dan dromen we groot binnen Duece. Natuurlijk willen wij het no.1 entertainmentbedrijf van de wereld worden maar daarnaast willen we een kennis- en bewegingsstichting opzetten beginnend in Arnhem en misschien nog wel veel groter. Dit wordt een stichting die ervoor zorgt dat er een plek of plekken komen waar iedereen mag en kan leren. Jong of jong van geest, rijk of arm, valide of minder valide… Duece kan er voor iedereen zijn. Ook dit sluit weer aan bij onze slogan #WeAreDuece

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Dat ik een team heb wat altijd voor elkaar klaar staat wanneer ik ze nodig heb en ik er altijd voor hun mag zijn wanneer zij mij nodig hebben. We noemen het ook wel de Duece Family, het is echt een hechte groep mensen. Ik ben trots op en dankbaar voor ieder van hen.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Dat je altijd leert en daar niet mee moet stoppen, blijf open-minded. Wat wij anderen proberen mee te geven is “dont let your inner flame extinguish”

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Door mijn team. Ze staan altijd voor mij en elkaar klaar. Dit creëert een band van vertrouwen en daardoor voel ik me gesteund.

Wat maakt jouw dag compleet?
Gezelligheid…dit is een van de belangrijkste dingen binnen ons team en ook voor mij persoonlijk. Als je het gezellig hebt met elkaar, dan kun je alles aan samen.

Hoe wil je herinnerd worden?
Gezelligheid…dit is een van de belangrijkste dingen binnen ons team en ook voor mij persoonlijk. Als je het gezellig hebt met elkaar, dan kun je alles aan samen.

Wat is jouw levensmotto?
Vanuit Duece is onze visie ‘ If you follow your passion, you’ll crank up your life’. Vanuit mezelf denk ik dat het toch wel ‘No Guts, No Glory!’ is. Ik moet eerlijk bekennen dat ik meer levensmotto’s heb waarin ik geloof maar deze twee zijn toch wel degenen die mij en ook Duece het beste omschrijven.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Goede vraag, eerlijk is eerlijk dit gebeurd mij niet zo vaak. Als ik huil is het vaak een moment van trots, vooral als mijn team een fantastische prestatie neerzet. Toen het nieuws kwam dat door corona het hele seizoen niet door ging en ik in 48 uur van een vol seizoen naar nul opdrachten ging heb ik van binnen wel even een traantje gelaten. Maar eigenlijk geven dat soort dingen mij ook weer een drive, om door te zetten en nooit op te geven.

Waar ben je erg aan gehecht?
Mijn bedrijf, mijn gekozen familie, mijn familie, mijn vrijheid en stiekem ook een heleboel materialistische dingen. Ik heb namelijk nog al wat verzamelingen waar ik wel waarde aan hecht.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Een LEDshow met oogverblindende visuals waarbij we lichteffecten en onze skills met verschillende LED-attributen zullen combineren met beweging. Zo creëren wij een show waarin al onze artiesten zullen stralen.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Liz De Vries

€10,90 26 mei 2021

Tijmen Bexkens

Fysio First Step

€54,50 26 mei 2021

Super initiatief!

A Moscoviter

nvt

€29,43 24 mei 2021

christien vos

€29,43 24 mei 2021

Fam Bakker

€29,43 24 mei 2021

Never forget

Esther Moscoviter

€29,43 24 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Duece Events & Entertainment? Bestel tickets voor hun optreden.

Geef een reactie