Doe mee!

Wil jij voor de Social Impact Tour spreken, dansen, zingen of als cabaretier optreden? Meld je dan aan voor een Zoomsessie. Daarnaast zoeken wij fotografen, presentatoren en ambassadeurs. Wacht niet te lang met aanmelden, want wekelijks maken wij een selectie voor de komende edities.


Onze edities

Onze events vinden plaats in te gekke locaties. Wat dacht je van Theater DeLaMar (Amsterdam), de Philharmonie (Haarlem), AFAS Circustheater (Scheveningen), het Beatrix Theater (Utrecht) of Luxor Theater (Rotterdam). Volgend jaar gaan we zelfs naar Theater Montecasino (Johannesburg, Zuid Afrika).

Wil jij samen social impact maken?

Wij vragen iedere deelnemer om een sociaal initiatief te kiezen. Aan dit initiatief doneren wij 70% van onze ticketopbrengst. Dit percentage is na aftrek van onze kosten, waaronder een onkostenvergoeding voor deelnemers die hier behoefte aan hebben.

Wij introduceren je binnen ons netwerk

Met ons netwerk delen we dat jij benaderd kan worden voor betaalde opdrachten. Dit doen wij tijdens onze livestream voorstellingen én onze livestream talkshows. De talkshows zijn voorafgaand aan de voorstellingen. Een mooi platform om jezelf bekend te maken. Wij laten jou ook vertellen voor welk sociaal initiatief jij je inzet. Daarnaast ontvang je een video- en fotoreportage van jouw deelname.

Selectie sprekers en presentatoren

Onze aanpak is dat wij betaalde storytelling -en presentatietrainingen aanbieden. Na de training is de praktijkopdracht: optreden in één van onze locaties. Voor ervaren sprekers en presentatoren zijn een aantal ‘wildcard plek’ beschikbaar. Hiervoor geldt dat er niet geïnvesteerd hoeft te worden in een training.

Hoe realiseren wij onze events?

Wij zetten crowdfunding in en vragen iedere deelnemer om tickets aan te bieden binnen zijn netwerk. Wij ondersteunen met kant-en-klare post voor je eigen tijdlijn. Verder adviseren wij over het benaderen van sociale initiatieven én samenwerking met zakelijke netwerken. Daarnaast krijg je een pagina op onze website. Hier kunnen tickets besteld worden én plaatsen wij een ‘Boek mij’ button. Deze is voor ons zakelijk netwerk wat geïnteresseerd is om jou in te huren.

Deelname als ambassadeur

Heb of ken jij een sociaal initiatief wat je financieel wilt steunen? Meld je dan aan als ambassadeur. Wij delen onze ticketopbrengst namelijk graag met zoveel mogelijk goede doelen.

Aanmelden

Interesse? Meld je aan voor een Zoomsessie voor meer informatie. Komt een Zoomsessie ongelegen? Stuur dan even een e-mail naar info@telltoinspire.com. De dagen dat wij Zoomsessies geven zijn:

Zoomsessie Deelname
PresenterenHIER AANMELDEN
Dans | Muziek | CabaretHIER AANMELDEN
StorytellingHIER AANMELDEN
FotografieHIER AANMELDEN
AmbassadeursHIER AANMELDEN

Ontvang na aanmelding een e-mail met de Zoomlink.


0 reacties op “Doe mee!

Geef een reactie