Steun jij DJ Je Moeder? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 25 mei staat Esther Goedvolk als DJ Je Moeder op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt DJ Je Moeder social impact?

Esther is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Als DJ Je Moeder heeft ze gekozen voor Muziekids en S-Teun en Toeverlaat. Aan deze initiatieven wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Stichting Muziekids: 
In 2008 lag mijn jongste dochter Chaya lang in het ziekenhuis. Muziek heeft ons er toen doorheen gesleept. Helaas was er geen Muziekids. Zelf heb ik meerdere malen per dag Never Gone Give You Up van Rick Astley gedraaid. Dit was een heerlijk nummer om te gebruiken als oppepper in de ziekenhuisomgeving.  

Chaya hield erg van het nummer Naar Huis van Acda & De Munnik. Dit nummer  speelden we keihard in de auto en we zongen het mee als we tussen de behandelingen door naar huis mochten. Ik gun kinderen in het ziekenhuis op een iets andere manier, namelijk door zelf te spelen, ook zo’n positieve ervaring met muziek. 

Stichting sTeun en Toeverlaat: 
In de afgelopen jaren heb ik veel met ouderen gedanst in verzorg- en verpleegtehuizen. Dit is zo mooi om te doen. Ik zie dan wat muziek voor jong én oud betekent. Ook mensen met geheugenproblemen kunnen vaak nog lekker meezingen met nummers van toen. En dat plezier gun ik iedereen!  

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Stichting Muziekids realiseert Muziekids Studio’s in de Nederlandse ziekenhuizen.  In deze vrolijke ruimten staan allerlei muziekinstrumenten waar de kinderen onder begeleiding op kunnen spelen om zo even de pijn, verdriet en gemis van thuis te vergeten. Even plezier maken en kind zijn in plaats van patiënt. Zoals Prof. Dr. Erik Scherder, vriend van Muziekids zo mooi verwoordt: ‘het maken van muziek verlaagd je stressniveau en dit kan bijdragen aan een versneld herstel’. 

Stichting S-teun en Toeverlaat zorgt voor Stille Disco Apparatuur in verpleeg- en verzorgingshuizen.  Met de donatie kan er meer apparatuur aangeschaft en gratis uitgeleend worden. Muziek zorgt ook bij ouderen een verlaging van het stresshormoon (cortisol) en toename van je geluksgevoel (endorfines). 

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Dat ik nu kan DJ’en en naar buiten durf te treden als DJ Je Moeder. Dat ik het gewoon doe! En al eerder dat ik ben opgestaan uit die rolstoel en de pijn achter me heb gelaten.

Waarin wil jij nog groeien?
Nog beter worden in het DJ’en! Op festivals staan; over de hele wereld mijn mixen laten horen. Te beginnen in het DeLa Mar Theater. Misschien zelfs eigen muziek; eigen nummers maken.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Dat ik er nog ben! Dat ik lekker kan DJ’en als DJ Je Moeder.
Dat de chirurg dr Dijkstra het heeft aangedurfd om mij aan de tumor in mijn ruggenwervel te opereren. Hij is mijn held.

Ik ben dankbaar dat ik in 2015 het Spine & Joint Instituut in Rotterdam heb gevonden en dat ik daar kon revalideren.

 Verder ben ik dankbaar dat ik in 2017 het boek Jij Bent De Placebo van  dr Joe Dispenza hebt ontdekt en dat ik door mediteren het zelfhelend vermogen van mijn lichaam kan aanzetten. Geen medicatie maar meditatie. Nu ben ik zo goed als hersteld en doe ik vooral waar ik blij van word!  Mindset is key.

Wat maakt jouw dag compleet?
Muziek luisteren en uitzoeken, een mix oefenen, lekker eten, op een terrasje zitten, beetje wandelen, mediteren en vóóral schommelen. Van schommelen  word ik, alleen of samen met mijn dochter Chaya, erg blij van! Maar ook gezellig samen de dag beginnen met een ontbijt is een bijzonder ding. Dan gaat ieder zijn eigen weg en in de avond even bijkletsen. Dat is een ideale dag maar niet dat het daar altijd allemaal van komt, zeg ik er maar eerlijk bij.  

Wat is jouw levensmotto?
Start before you’re ready.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Huilen doe ik niet zo vaak. Ik weet één belangrijk  moment in oktober 2015 dat ik opeens tijdens mijn revalidatietraject bij het Spine & Joint een traan op voelde wellen. Tijdens een ademhalingsoefening voelde ik sinds 2,5 jaar mijn stuitje! Die had ik sinds mijn operatie in maart 2013 niet meer bewust gevoeld. In een split second bedacht ik me: ik kan alles straks achter me laten. Ik kan weer gaan leven! 

Waar ben je erg aan gehecht?
Aan mijn vrijheid, lekker eigenwijs kunnen zijn. Mijn eigen ding kunnen doen maar ik ben ook gehecht aan de mensen die dicht bij me staan, zoals familie, vrienden en vriendinnen.  

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Je kunt van mij een opzwepende, vrolijke mix verwachten. Laat je verrassen! Mijn muziekkeus varieert van Old- en Newskool HipHop én RnB van toen en nu. Maar ik hou ook van Motown en Afrobeat. Luister en geniet. Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Hanneke Van Hest

€54,50 25 mei 2021

Geweldig, kunnen we heerlijk gaan swingen op jouw fijne muziek en je projecten steunen. En je artiestennaam blijft zo leuk, iedere keer weer… Lees verder

Geweldig, kunnen we heerlijk gaan swingen op jouw fijne muziek en je projecten steunen. En je artiestennaam blijft zo leuk, iedere keer weer grinniken

Naomi Tarenskeen

€4,36 25 mei 2021

Voor mijn moeder en voor de kinderen 🥰

Chaya tarenskeen

€5,45 25 mei 2021

Veel plezier 💋

Anoniem

€5,45 25 mei 2021

Robbert-jan Schroevers

€10,90 25 mei 2021

Mars Bentum

marsbentum

€10,90 25 mei 2021

0 reacties op “Steun jij DJ Je Moeder? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie