Steun jij Dieke Teirlinck? Bestel tickets voor haar inzet.

Op 24 en 25 mei is de Social Impact Tour. Dit is een inspirerende livestream vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam. Voorafgaand is een livestream talkshow op 24 mei. Hier vertelt Dieke hoe zij betrokken is als ambassadeur.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Dieke social impact?

Dieke is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Dieke heeft zich aangemeld als ambassadeur. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Lieke heeft gekozen voor Maak Chiel mobiel!. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Ik heb gekozen voor dit initiatief omdat Chiel een voorbeeld is voor ons allemaal. Met alles wat er is gebeurd is Chiel altijd positief gebleven en dat sluit precies aan bij mijn levensmotto. Door Chiel te steunen hoop ik dat hij zijn positiviteit nog verder kan verspreiden!

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Met de donaties wordt het huis van Chiel en zijn gezin toegankelijk gemaakt voor hem. Omdat hij door het ongeluk niet alles meer kan zal bijvoorbeeld de badkamer en de keuken moeten worden aangepast. Ook moet er passend vervoer worden geregeld voor Chiel. Hiervoor zullen de donaties dus gebruikt gaan worden.

Openhartige vragen

Waarin wil je nog groeien?
Ik zou graag nog willen groeien in iets brutaler zijn. Ik ben een sociaal mens wat weet wat ze wilt, maar soms ben ik nog niet brutaal genoeg en houd dat mij tegen in het bereiken wat ik wil. Als ik daar in ga groeien dan kan ik de hele wereld aan!


Waar ben jij echt dankbaar voor?
Ik ben het allermeeste dankbaar voor mijn lieve vrienden en familie, die mij altijd hebben geleerd mezelf te zijn en te vertrouwen hebben in mijzelf. Zonder hen was ik niet de persoon geweest die ik nu was. In het bijzonder ben ik erg dankbaar voor mijn vriend, die er altijd voor mij is en er voor zorgt dat de beste kant ik mij naar boven komt.

Wat maakt jouw dag compleet?
Mijn dag is compleet als ik minstens 1 van mijn vrienden heb gesproken om gewoon even te delen hoe zijn/haar dag was. Even een klein momentje van contact waarin we laten zien dat we aan elkaar denken. Daar kan ik super vrolijk van worden!

Wat is jouw levensmotto?
Altijd positief blijven!!! Zelfs aan de slechtste dingen zit een positieve kant.

Waar ben je erg aan gehecht?
Ik ben natuurlijk erg gehecht aan mijn vrienden en familie, maar ik heb ook een knuffelbeer die veel emotionele waarde heeft en waar ik erg aan gehecht ben. Ik heb deze gekregen bij mijn geboorte en hij heeft mijn hele leven meegemaakt, dus dat vind ik heel speciaal.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik ga als ambassadeur proberen zoveel mogelijk tickets te verkopen voor mijn sociaal initiatief en zo proberen wat meer positiviteit te verspreiden!! Daarnaast zal ik niet alleen als ambassadeur mee doen maar ook tijdens de voorstelling zal ik achter de schermen mee gaan helpen voor de opleiding Leisure & Eventmanagement die op ik op dit moment volg. Ik heb er heel veel zin in!Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Nina van Kempen

€10,90 19 mei 2021

Heel erg mooi iniatief!

Johan Poel

€29,43 17 mei 2021

Marion

€10,90 30 april 2021

Nellie van Eijk

€29,43 26 april 2021

Succes Dieke


0 reacties op “Steun jij Dieke Teirlinck? Bestel tickets voor haar inzet.

Geef een reactie