Steun jij Chiel, Jilles, Iris en Anne? Bestel tickets voor hun inzet.

Op 24 en 25 mei is de Social Impact Tour. Dit is een inspirerende livestream vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam. Voorafgaand is een livestream talkshow op 24 mei. Hier vertellen Chiel Van Nes, Jilles Bos, Iris van Eekelen en Anne de Bie hoe zij betrokken zijn als ambassadeurs.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.


Hoe maken Chiel, Jilles, Iris en Anne social impact?

Chiel, Jilles, Iris en Anne zijn onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Zij hebben zich aangemeld als ambassadeurs. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Met zijn vieren hebben zij gekozen voor De Telefoonmentor. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom hebben jullie voor dit sociale initiatief gekozen?

Omdat dit deels mijn bedrijf is en wij willen met onze deelname zorgen dat we meer social impact kunnen maken en dus ook meer mensen helpen.

Wat gebeurt er met jullie donatie?

Met het geld dat wij ontvangen, gaan we investeren in nieuwe boekjes en nieuwe projecten. Zodat we iedereen kunnen helpen.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Dat we in zo’n korte tijd al zoveel mensen hebben kunnen helpen en dat we nog steeds groeien.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

EJC Jansen

€29,43 25 mei 2021

Iris Van Nes

€29,43 25 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Chiel, Jilles, Iris en Anne? Bestel tickets voor hun inzet.

Geef een reactie