Steun jij Carmen Groenefelt? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 25 mei staat Carmen Groenefelt als presentator op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Carmen social impact?

Carmen is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Carmen Groenefelt heeft gekozen voor The Happy Activist. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Er gebeurt elke dag op de wereld enorm veel verdrietigs en vreselijks, dat zie je vaak genoeg in het nieuws. Er zijn ook zóveel goede initiatieven en mooie projecten die de wereld een beetje mooier maken. En het is fijn als je deze kan zien, weet dat dat ook speelt. Zo ontdek je waar je aan kan bijdragen of raak je zelf erdoor geïnspireerd om ook goed te doen. Zij maken de allerlei duurzame en maatschappelijke initiatieven zichtbaar en als kijker wordt je er vrolijker van. Daarom vind ik The Happy Activist een geweldig initiatief, de oprichter besloot zijn expertise in reclame en marketing anders in te zetten.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

The Happy Activist is een grassroots podium voor parttime wereldverbeteraars en helpt door middel van goed in elkaar gezette video’s duurzame en maatschappelijke initiatieven gratis aan meer bereik. Al 350 initiatieven hielpen ze met groeien door de video’s dagelijks bij 400.000 mensen onder de aandacht te brengen. Je bijdrage zal ervoor zorgen dat ze onafhankelijk door kunnen blijven werken aan dit mooie initiatief.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op hoe ik mijn dromen najaag en kansen aangrijp en vervolgens door blijf zetten. Over het algemeen ben ik wel een trots mens. Ik ben graag mijn eigen grootste cheerleader, dus benoem vaak naar mezelf toe waar ik trots op ben om mezelf aan te moedigen. Ik ben ook heel vaak trots op anderen en spreek dat uit. Jammer wel dat trots vaak ook als iets ijdels of hoogmoedigs gezien wordt, vind ik.

Waarin wil je nog groeien?
Luisteren. Andere mensen horen en zien. Observeren en luisteren, zonder bezig te zijn met het vormen van een reactie.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Mijn vriend zei laatst: ‘Ik ken niemand die zó dankbaar is als jij’. Er is ook heel veel om dankbaar voor te zijn, als je het maar ziet. Afgelopen jaren ben ik het vaker gaan benoemen, opschrijven en gaan uitspreken naar de mensen toe. En daar ben ik dan weer dankbaar voor, want ik ben daarvan een veel leuker mens geworden, merk ik. Ik ben onder andere dankbaar voor de mensen om me heen. Ik heb heel fijne mensen om me heen die me inspireren en van wie ik mag leren.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Vandaag leer ik weer opnieuw: hoe je je dag besteedt, is hoe je je leven besteedt. Je kan de hele tijd bezig blijven met dingen die ‘moeten’. Met tegenzin jezelf door je dag heen slepen, of het te druk hebben om dierbaren te spreken. Je kan óók nu ervoor kiezen dat je het met een lach oppakt en een momentje inplannen dat je iets doet waar je zin in hebt. En… er is altijd tijd voor een danspauze.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Mijn moeder. Zij heeft me altijd aangespoord mezelf te zijn en te doen wat ik graag wil. Ze heeft hard gewerkt om mij op te laten groeien tot de vrouw wie ik nu ben en zal er altijd voor me zijn. Ze geeft advies, is een luisterend oor wanneer nodig en staat vooraan om me te supporten als ik weer een mijlpaal behaald heb. Zij zíet mij. Het is niet in woorden uit te drukken hoeveel deze steun voor me betekent.

Wat maakt jouw dag compleet?
Mijn dag is compleet als ik bezig geweest ben met plantjes of een momentje in de natuur gehad heb. Al is het even kijken naar de plantjes op mijn Franse balkonnetje en zien hoe ze heen en weer bewegen in de wind, dat is al chill. En fijne muziek, daar ga ik heel goed op.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als iemand die een positieve energieke indruk maakte met haar illustraties en aanwezigheid.  Als een inspirator die kleine lichtjes achterliet bij mensen, die dromen aanstaken. Als een maker die de wereld net een beetje inclusiever, liefdevoller en duurzamer achterliet.

Wat is jouw levensmotto?
‘Hou het klein, denk groot’. Dat groots denken zit er al in bij mij sinds jongs af aan, ik ben vrij ambitieus. Ik was al jong ondernemer en wilde altijd al kinderboeken maken: dat doe ik nu.  Wat ik over de tijd geleerd heb, is dat het behalen van doelen, het fijnste gaat als je het klein houdt. Deel het doel op in stukjes en werk er stap voor stap aan. Kijk naar wat je nú al kan doen om een beetje dichterbij te komen.

Ik zou eigenlijk willen zeggen dat mijn levensmotto ‘Shaka brah’ (hang loose) is, maar dat is meer mijn levens-reminder als tegenhanger van dat streberige, haha.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Een paar dagen geleden, na een fijne vrije dag. Vol fijne mensen (een wandeling met familie, telefoontje met een ander, samen eten met een ander, lachen met elkaar etc.). Ik knapte uit elkaar van liefde, dankbaarheid en geluk. Het was geen ‘ugly cry’, maar een tevreden traan over mijn wang.

Waar ben je erg aan gehecht?
Op Instagram is mijn line ‘Je komt voor de illu’s, je blijft voor de vibes.’. Vaak krijg ik terug dat de energie die ik uitstraal mensen aansteekt en opbeurt. Maar om dat te kunnen doen, moet ikzelf goed in mijn vel zitten en mijn energie goed bewaken. Die energie is belangrijk voor mij. Ik ben dan ook kritisch naar wie of wat ik energie geef, grote kans dat ik je minder zal spreken als ik het idee heb dat je langdurig te negatief bent en mijn energie opzuigt. Mijn huis is daarom ook een plekje dat écht ‘Carmen’ is, waar ik kan opladen.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Met mijn vrolijke energieke presentatie wil ik mensen op een goede manier aankondigen. Het mooie van presenteren vind ik dat je mensen verbindt.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Oriana Sande

€29,43 26 mei 2021

Ismay

€29,43 25 mei 2021

Inge Peeters

€29,43 24 mei 2021

Lucia Yallah-Groenefelt

Gastouderopvang yallah-Groenfelt

€29,43 24 mei 2021

Jemima Yallah

€16,35 24 mei 2021

Anneke

€21,80 24 mei 2021

Lekker bezig Car!


0 reacties op “Steun jij Carmen Groenefelt? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie