Theater Buitensoos steunt ouderen, de event- en horecabranche

Beste eventliefhebbers,

In deze tijd groeit de eenzaamheid, zo ook bij de ouderen. Tevens gaat de horecabranche en ons theater wederom een uitdagend jaar tegemoet. Wat als we daar samen positieve verandering in brengen? Dit is nu mogelijk door de Social Impact Tour. Een nationaal initiatief, georganiseerd door Tell to Inspire. Wij zijn met Theater Buitensoos partner geworden en zetten ons met enthousiasme in voor eenzame ouderen in Zwolle. Willen jullie ons steunen? Overige partners zijn Bagels & Beans, Omapost en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.Wat is de Social Impact Tour?

Dit is een reeks van events met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staan inspirerende sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers.

Hoe kan jij steunen?

Wij vragen om Social Impact tickets te bestellen, waardoor vele personen steun ontvangen. 30% van de ticketopbrengst wordt namelijk besteed aan de productie van de tour die in Haarlem start. 70% wordt verdeeld onder de artiesten, operationele partners en Theater Buitensoos. Met deze ticketopbrengst kan Tell to Inspire Zwolle gerealiseerd worden.

Hoe zorgt jouw steun voor social impact?

Met de ticketopbrengst bereidt ons cateringteam lunches voor eenzame ouderen. Deze gaan wij aanbieden aan verpleeghuizen in Zwolle. Bij de lunches ontvangen ouderen een persoonlijke ansichtkaart, verzorgd door Omapost.nl (zie video). Daarna kijken zij in hun gemeenschapsruimte via livestreaming naar het event.Wat is ons doel?

Ons minimale doel is om per event 100 Social Impact tickets te laten bestellen. Hierdoor worden 100 ouderen van een lunch én ansichtkaart voorzien. Wil jij helpen ons doel te bereiken?

Wij waarderen jouw steun

Een Social Impact ticket kost € 27,- (excl. 9% BTW). Wij zijn blij met elke bijdrage, daarom kun je ook een vrij bedrag betalen. Als waardering kun je jouw netwerk, vrienden, familie en jezelf op de gastenlijst zetten. Je ontvangt hiervoor een code nadat je betaald hebt. Met deze code kun je Streaming tickets bestellen, zodat je als gast toegang krijgt tot de landelijke livestream

Voor bedrijven

Heb je, of werk je bij een bedrijf dat wil steunen? Wellicht wil je dan meer Social Impact tickets bestellen? Als waardering wordt jullie bedrijf vernoemd tijdens het event (klik hier voor meer info). Daarnaast wordt er een workshop Storytelling aangeboden t.w.v. € 750,-. Of één van de andere workshops waar interesse voor is:
Bestel jouw tickets

Bestel onderstaand jouw Social Impact tickets. Daarna ontvang je een e-mail inclusief code voor plekken op de gastenlijst. E-mail niet ontvangen? Check je spambox. Heb je vragen, stuur ons een e-mail zodat wij jou even kunnen bellen. Namens de eenzame ouderen, horeca- en eventbranche: bedankt voor jouw steun!

Met vriendelijke groet,

Ingeborg Peterson | Theater Buitensoos Zwolle

Betrokken bij Tell to Inspire Zwolle.Zij gingen je voor …


Over onze deelname

Je kunt ons volgen via social media. Onderstaand tref je alvast een post van één van de partners van Tell to Inspire.Wil jij ook op het podium?

Heb jij interesse om als spreker of presentator deel te nemen? Meld je dan aan via deze link. Tijdens een Zoomsessie verneem je dat er trainingen aangeboden worden, met als afsluiting deelname aan de Social Impact Tour. Na de Zoomsessie kun je besluiten of je meedoet en hierin wilt investeren. Heb jij interesse om deel te nemen met dans, muziek of cabaret? Meld je dan aan via deze link. Tijdens deze Zoomsessie verneem je hoe jij als artiest kunt deelnemen.


Bekijk via deze link het programma van het eerst volgende event

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als lokale partner kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

De incompany workshops worden online verzorgd door trainers van de Tell to Inspire Academy. Heb je minimaal 20 Social Impact tickets gedoneerd? Dan kun je na donatie een belafspraak maken. Zodat we samen de datum van de workshop kunnen bespreken. Maak de afspraak via deze link www.telltoinspire.com/belafspraak/

Deze ontvang je automatisch als je een betaling doet.

Streaming tickets zijn € 8,- (+ € 1,00 service kosten). De opbrengst wordt gebruikt voor productie van de tour. Bestel nu je tickets!

Informatie over het kijken naar de livestream kan je hier vinden.

Vooralsnog is het helaas nog niet mogelijk om het event offline bij te wonen. Maar wij hopen dat dat in de toekomst wel mogelijk is.

Op deze pagina vind je informatie voor buurt- of verpleeghuis die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Op deze pagina vind je informatie voor eventlocaties die willen deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als horecaondernemer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je met dans, muziek of cabaret kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als spreker of dagvoorzitter kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Meld je aan voor de Zoomsessie waarin we vertellen hoe je als trainer kunt deelnemen aan de Social Impact Tour.

Wil je ons helpen door in de redactie plaats te nemen? Meld je aan voor de openbare redactie vergadering via onze Zoomsessie. Deze is elke vrijdag om 10:30 uur en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Na elk event zullen de lunches aan de ouderen worden aangeboden.

Tot de maatregelen omtrent Corona het toelaten om bezoek toe te laten tijdens events, zal de Social Impact Tour uitsluitend een livestream bieden


Fotografie van deze publicatie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk


0 reacties op “Theater Buitensoos steunt ouderen, de event- en horecabranche

Geef een reactie