Steun jij Brandon Halapiry? Bestel tickets voor zijn bijdrage.

Op 24 mei fotografeert Brandon Halapiry tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Brandon social impact?

Brandon is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Brandon Halapiry heeft gekozen voor Help Bart weer ademen. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

In eerste instantie ken ik Bart persoonlijk niet echt. Echter zijn vader wel omdat dit een goede collega van mijn vader is. En zijn neef een goed kennis is. Ik werd geraakt door zijn verhaal, mede omdat hij van dezelfde generatie als ik is. En het voor mij weer een besef moment is dat wij niet het eeuwig leven hebben. Hoe jong je ook wel niet bent.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Door de donatie kan Bart zijn trikafta behandeling blijven doorstaan. Waar hij door middel van crowdfunding inmiddels aan is begonnen

Openhartige vragen

Waarin wil je nog groeien?
Met name op werkgebied. Zowel binnen mijn rol als ondernemer, als binnen mijn eigen vakgebied als fotograaf. De afgelopen jaren heb ik al meerdere situaties meegemaakt waarin ik achteraf merk dat ik enorm gegroeid ben. Echter zijn er nog genoeg scenario’s die ik nog niet heb meegemaakt. Waarin ik dusdanig wil groeien zodat dit volledig eigen wordt. Waardoor ik mijn ervaringen ook weer kan delen met anderen.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Het pad dat ik het afgelopen jaar in deze bizarre periode van corona heb bewandel. Hierdoor zijn mijn ogen meer dan ooit geopend. Heb ik vele nieuwe relaties ontmoet. En is mij ook meer dan duidelijk geworden wat mijn bestaande relaties waard waren. En hoe mooi ik dit de afgelopen jaar nou echt heb opgebouwd.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Dat je nooit te oud bent op te leren. En open moet staan voor input van echt iedereen. Voorbeeld: een meer dan ervaren senior designer die mij wat dingen leerde vandaag. Maar hij ook weer dingen betreft photoshop van mij leerde. Betreft hoe ik dat persoonlijk benader en creatief oplos.

Wat maakt jouw dag compleet?
Kleine geluksmomentjes. Bijvoorbeeld: wanneer je met het openbaar vervoer reist en de buschauffeur je ontzetten hartelijk begroet. En je vervolgens zijn passie voor zijn vak ontdekt. Of dat plotselinge nummertje wat zomaar in je spotify lijst voorbijkomt dat je hele dag energie gaat geven.

Wat is jouw levensmotto?
Wie niet droomt heeft geen doel. En wie droomt zal zijn doel halen hoe ver dit ook buiten bereikt je lijkt.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Fotografie, betekent voor mij vrijheid, en expressie. Los van het ondernemerschap, heb ik sinds ik er fulltime mee bezig ben. Gemerkt dat ik volledig m’n eigen ei er in kwijt kan. Je kiest welke klanten het best bij je passen. En op welke manier je vorm en meerwaarde geeft aan de klant. Ik zie het als een vorm van kunst waarin ik doormiddel van beeldtaal m’n klanten sterker maak. En hun boodschap verduidelijk op een creatieve manier. Als we het over events hebben, probeer ik vaak de kijker mee te neemt naar het moment. Zodat zij dit kunnen (her)beleven, ondanks zij er zelf niet bij waren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan intieme moment wat het publiek heeft meegemaakt tijdens een event. Of de artiest zelf.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …


0 reacties op “Steun jij Brandon Halapiry? Bestel tickets voor zijn bijdrage.

Geef een reactie