Steun jij Barbara Breedijk? Bestel tickets voor haar inzet.

Op 24 en 25 mei is de Social Impact Tour. Dit is een inspirerende livestream vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam. Voorafgaand is een livestream talkshow op 24 mei. Hier vertelt Barbara hoe zij betrokken is als cabaretier.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Barbara social impact?

Barbara is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Barbara heeft zich aangemeld als cabaretier. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Barbara heeft gekozen voor Sounds of change. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.Fotograaf: Vincent BaslerWaarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Sounds of change,zet muziek in in vluchtelingenkampen. Via muziek kunnen mensen in moeilijk omstandigheden zich uitdrukken en daarnaast verbindt hete mensen, zonder dat er taal aan te pas komt.  

Sounds Of change leidt mensen ter plekke op zodat de inzet van muziek kan worden blijven ingezet. Ik ben muziektherapeut en vanuit mijn ervaring in de psychiatrie en geriatrie weet ik wat het teweeg kan brengen en dat is naast expressie en verbinding, ook hoop. 

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Met de donatie trainen ze lokale ‘community builders’ om de kracht van muziek te waarborgen en uit te dragen in vluchtelingenkampen. Ze zijn actief in Libanon, Jordanië, The Westbank, Egypte, Turkije en Nederland. De donatie wordt ook gebruikt voor de aanschaf van muziekinstrumenten voor de ‘community builders’

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Hoe ik mijn bedrijf in maart 2020 heb omgegooid van ‘Comedy op maat’ naar ‘Camedy op maat’, omdat er geen live optredens meer plaatsvonden. Van offline naar online voor de camera.  

Wat maakt jouw dag compleet?
Als ik d.m.v. muziek mensen in beweging heb gebracht. 

Waarin wil je nog groeien?
In mijn ondernemerschap. 

Wat is jouw levensmotto?
Sommige mensen zetten muziek op, anderen dansen erop. (Johan Cruijff) 

Waar ben je erg aan gehecht?
Aan mijn gitaar die fungeert als uitlaatklep en toevluchtsoord. 

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Als cabaretier zie ik veel wat er om me heen gebeurt, als materiaal. Ik houd ervan om mensen en situaties te observeren en om het vervolgens in een lied te vatten, wat herkenbaar en ook verrassend voor de luisteraar is.  Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Marloes Klaasen

€29,43 22 mei 2021

Barbara Breedijk

Comedy op maat

€29,43 22 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Barbara Breedijk? Bestel tickets voor haar inzet.

Geef een reactie