Steun jij Armelle van Helden? Bestel tickets voor haar bijdrage.

Op 25 mei fotografeert Armelle van Helden tijdens de Social Impact Tour. Deze is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Armelle social impact?

Armelle is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Armelle van Helden heeft gekozen voor Dierenbescherming, afdeling Amersfoort. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Ik heb zelf 3 konijnen uit dit asiel, en heb een tijdje voor de afdeling knaagdieren gefotografeerd. Met het idee dat de diertjes eerder geadopteerd worden als ze goed op de foto staan. Ik vind het belangrijk dat dieren niet te lang in het asiel zitten (ook al worden ze daar goed verzorgd door de medewerkers).

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Dit gaat naar de opvang en verzorging van dieren, waaronder katten, honden en knaagdieren. Maar ook om de dierenambulance te laten rijden bij dieren in nood, en educatie te geven aan kinderen.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Dat ik door het Flickr team als 1 van de 100 deelnemers ben gekozen met mijn slakkenfoto, genomen net na een regenbui.

Waarin wil je nog groeien?
Documentairefotografie, het verhaal achter de foto’s laten zien, zonder het verhaal in woorden erbij te betrekken.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Dat ik een tuin gecreëerd heb (en nog verder aan het creëren ben) waar allerlei dieren zich welkom en thuis voelen, waaronder bijen, hommels, vlinders, wormen en vogels.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Dat een tapbiertje op het terras toch echt beter smaakt dan datzelfde biertje op fles thuis.


Door wie voel jij je vaak gesteund?
Door mijn vrouw. Zij laat mij in mijn waarde, en steunt me in bijvoorbeeld moeilijke beslissingen nemen.

Wat maakt jouw dag compleet?
Als ik een toffe foto heb genomen van een artiest of de sfeer te pakken heb, en de muziek me raakt.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als een veulentje.

Wat is jouw levensmotto?
Dieren zijn niet om gegeten te worden of als entertainment gehouden te worden.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Bij The Octopus Teacher, een mooie (maar ook zielige film) over een man die een geweldige band krijgt met een octopus, en haar elke dag bezoekt in het kelpbos in Zuid-Afrika. En daar enorm veel van leert.

Waar ben je erg aan gehecht?
Aan de vrijheid die ik heb. De vrijheid om mezelf te zijn, te kunnen reizen, nieuwe culturen te ontdekken, en deze met respect te fotograferen.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Mooie foto’s van alle deelnemers en de sfeer, en een kijkje in de wereld van concert- en festivalfotografie.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Bas en Barbara van Helden – Snellens

€58,86 18 mei 2021

Veel plezier dinsdag!

Milla van der Have

€54,50 6 mei 2021

Jacques van Helden

Dhr.

€29,43 28 april 2021

Succes met jullie Social Impact Tour


0 reacties op “Steun jij Armelle van Helden? Bestel tickets voor haar bijdrage.

Geef een reactie