Steun jij Anniek de Wild? Bestel tickets voor haar bijdrage.

Op 24 mei fotografeert Anniek de Wild tijdens de Social Impact Tour. Deze is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Anniek social impact?

Anniek is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Anniek de Wild heeft gekozen voor Méér muziek in de klas. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Ik vind cultuur en muziek erg belangrijk en vond het lastig om een initiatief te kiezen omdat er (gelukkig!) zoveel goede initiatieven zijn.
ik heb uiteindelijk gekozen voor meer muziek in de klas omdat ik denk dat het goed is om hier op school al mee in aanraking te komen en ik gecharmeerd ben van het werk van dit initiatief. Muziek is iets dat ik zelf ook graag meer op school had gehad.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op mijn verhuizing naar Londen en de beslissing om ook weer terug te gaan.

Waarin wil je nog groeien?
Assertiviteit; meer durven en gewoon doen ipv te veel nadenken en plannen.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Mijn familie, vrienden en lieve partner

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Door familie, vrienden en partner. Zij zijn mijn sparringspartners, vangnetten en aanjagers.

Wat maakt jouw dag compleet?
Een momentje voor mezelf: een wandeling, lekker muziek luisteren, iets creatiefs doen.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als hulpvaardig en grappig.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Gisteren, terwijl ik een film voor de 10e keer keek, en toch weer huilen..

Waar ben je erg aan gehecht?
Herinneringen, ik vind het heerlijk om trip down memorylane te gaan, ook als het soms herinneringen zijn waar ik verdrietig van kan worden.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Fotografie is voor mij creatief bezig kunnen zijn en mijn grenzen verleggen. Altijd weer gaan voor perfectie en verhalen kunnen vertellen door beeld. Iets vastleggen wat voor een ander of mijzelf veel waarde heeft.
In fotografie ben ik altijd op zoek naar dat ene moment; tijdens concerten is dat bijvoorbeeld een bepaalde emotie van een artiest of een samenspel tussen publiek en band. Ook kenmerkend is het gebruik van kleur in mijn werk.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Anniek de Wild

€29,43 19 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Anniek de Wild? Bestel tickets voor haar bijdrage.

Geef een reactie