Steun jij Alexandra Cohen? Bestel tickets voor haar inzet.

Op 24 en 25 mei is de Social Impact Tour. Dit is een inspirerende livestream vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam. Voorafgaand is een livestream talkshow op 24 mei. Hier vertelt Alexandra hoe zij betrokken is als ambassadeur.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Alexandra social impact?

Alexandra is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Alexandra heeft zich aangemeld als ambassadeur. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Alexandra heeft gekozen voor CSD-Foundation (Kaapverdië). Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

De Afrikaanse/Kaapverdiaanse cultuur vind ik heerlijk. De mensen, de sfeer, de muziek: alles is mooi. Op Kaapverdië (eiland Sal) moeten de mensen het hebben van het toerisme. Nu het toerisme helemaal stilstaat, is er dus een probleem. Daarnaast is de grond op Sal van zout (zoals de naam al zegt), waarop niets kan worden verbouwd. De CSD-Foundation is opgericht door een vriendin van me die op Sal woont. Met een team zorgen zij ervoor dat de locals op Sal van primaire behoeften worden voorzien: eten, tandpasta, schoolspullen etc. Dit is natuurlijk super goed werk en ik help graag mee aan het voorzien in de benodigde behoeften voor de mensen op Sal, zodat ze deze moeilijke tijd door kunnen komen.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Afgelopen tijd is de CSD-Foundation een nieuwe samenwerking gestart, namelijk met OrganiCup. Dit is een menstruatiecup die hygiënischer (dus ook gezonder), duurzamer en op de langere termijn ook goedkoper is dan de reguliere menstruatieproducten. Een groot deel van het opgebrachte bedrag voor CSD zal daaraan worden besteed.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Op mijn passie om mensen te helpen. Zelf ben ik niet altijd goed behandeld door mensen. Zo ben ik bijvoorbeeld gepest op de basisschool, maar dit heeft mij juist gemaakt tot wie ik nu ben. Of nee, eigenlijk ben ik trots op het feit dat ik altijd de positieve kant van iets kan inzien.

Waarin wil je nog groeien?
In mijn vermogen om afstand te doen van bepaalde dingen/situaties die niet goed voor mij zijn en die los te laten.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Op mijn mooie familie en vrienden bij wie ik altijd terecht kan.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Om de nodige rust voor mezelf te nemen en niet overal ja op te zeggen/al mijn dagen helemaal vol te plannen.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Familie en vrienden. Altijd <3

Hoe wil je herinnerd worden?
Als een liefdevol mens dat de wereld een stukje beter wilde maken.

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Toevallig 2 dagen geleden. Ik huil niet zo vaak, maar toen zat ik er om 1 of andere reden helemaal doorheen. Dat heeft iedereen weleens denk ik. Dat is ook nodig om sterk in het leven te staan.

Waar ben je erg aan gehecht?
Mijn paardje Otella.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Een mooi event neer te zetten!Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Leonie Cohen

€27,25 25 mei 2021

Leuk Alex, veel succes! Toi toi toi

Simon van Baal

€29,43 3 mei 2021

Hoi Alexandra! Goede actie 🙂 Succes 🤞🏼


0 reacties op “Steun jij Alexandra Cohen? Bestel tickets voor haar inzet.

Geef een reactie