Steun jij Adda Van Zanden? Bestel tickets voor haar optreden.

Op 24 mei staat Adda Van Zanden als Presentator op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Adda social impact?

Adda is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Adda Van Zanden heeft gekozen voor Turnclub. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

De grote maatschappelijke vraagstukken van vandaag vragen om een kunstenaars-mindset: het vermogen om te bevragen met een open geest, schoonheid te zien, een toekomst te verbeelden, te verwarren, te experimenteren en te spelen. Om een brug te slaan tussen kunst, zelfstandige professionals, organisaties en maatschappelijke vragen is door een groep kunstenaars The Turn Club opgericht. 

Wat doen zij praktisch? In de gezondheidszorg: Anders omgaan met dementie: waarin een theatermaakster ontmoetingen ontwerpt samen met dementerenden en niet-dementerenden. Theatermakers, musici, dichters die op middelbare scholen de leerlingen leren omgaan met onzekerheid. Waarschijnlijk, in deze tijd één van de belangrijkste vaardigheden die kinderen kunnen leren. 

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Het gaat naar de ‘Het is aan ons’-theatertour; normaal is over. Neem de stap naar Praktisch Heldendom. Een zaal vol bezorgde, actieve of ondernemende burgers gaan met elkaar aan de slag onder leiding van componist Merlijn Twaalfhoven. 

In een muzikaal, urgent en poëtisch verhaal brengen ze samen  de grote uitdagingen van deze tijd terug tot heldere vragen die we elkaar kunnen stellen: Hoe wil jij terugkijken op jouw rol in deze tijd van veranderingen? Waar wil jij voor zorgen? Hoe breng je dat wat je goed kunt naar de plek waar het het hardste nodig is? – Een prachtig project waar mijn theater hart sneller van gaat kloppen! Deze theatertour gaat in het najaar van 2021 van start in het Park theater in Hoorn. 

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben er trots op dat ik als theatercreatieveling mijn sporen heb verdiend in het bedrijfsleven en overheid. Dat ik de kennis en mind-set van een acteur overbreng in het bedrijfsleven: durven in het onbekende te stappen, een positieve houding hebben en vertrouwen op jezelf en op je team – juist in deze tijd super belangrijke ‘skills’. Het mooie is dat je zoveel van elkaar kunt leren. Ik beweeg me vooral tussen de werelden van de podiumkunsten en het bedrijfsleven en wil  hier meer verbinding maken. 

Waarin wil je nog groeien?
Ah, nou ik zou wel wat zakelijker willen zijn.  

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Natuurlijk voor mijn prachtige kinderen Emma en Dante. Dit zijn sterke jong- volwassenen geworden. Ze zijn getalenteerd, ieder op hun eigen wijze. En wat ik zo bijzonder vind is dat ze al zo goed weten wat ze willen. Dat had ik echt niet op die leeftijd. Dus ik ben ook dankbaar voor het theater, dat mij zoveel gegeven heeft. Als verlegen boerendochter heb ik hierdoor leren spreken. Geleerd mij te uiten en creatief durven denken, anders durven zijn. 

Wat heb jij vandaag geleerd?
Dat niet alles moet. Ik neem vaak teveel hooi op mijn vork. Vind veel leuk…. Maak graag verbindingen. Maar teveel werkt niet. 

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Mijn man Andreas, met wie ik al 25 jaar samen ben. 

Wat maakt jouw dag compleet?
Ik vind het heel fijn om vroeg op te staan en dan eerst te mediteren. Vóór je verbinding met anderen kunt maken moet je eerst verbinding hebben met jezelf….  Voor mij zijn die meditaties, de innerlijke stilte, essentieel. 

Hoe wil je herinnerd worden?
Als iemand die bruist, veel energie geeft aan de mensen om haar heen  Die open staat voor het nieuwe. 

Wat is jouw levensmotto?
Omarm wat is, niet wat moet zijn…. Lukt me niet altijd. 

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Toen ik me (weer) eens besefte hoe verbonden we allemaal met elkaar en met het universum zijn. Soort van ultieme dankbaarheid… Hoe het toch mogelijk is dat ik daar een deel van mag zijn. Het was zo’n overweldigend gevoel dat de tranen me in de ogen schoten. 

Waar ben je erg aan gehecht?
Ik houd erg van mijn ochtendwandelingen met de hond langs het water. Want  dit is iedere dag anders. Soms hoge golven en dan weer zo glad als een spiegel. Heerlijk moment met de elementen. 

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik vind het belangrijk dat ieders waarde ten volle wordt gezien. 
En daar zet ik me volledig voor in.  Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Vanessa Goad

€29,43 27 mei 2021

Annelot Deen

€29,43 24 mei 2021

Carlos Versteele

Versteele Consulting bvba

€29,43 23 mei 2021

Thierry Maes

Fijnmaesig B.V.

€136,25 22 mei 2021

Peter-Paul

€16,35 22 mei 2021

Ireen Van der endt

HartHoofd

€29,43 21 mei 2021

0 reacties op “Steun jij Adda Van Zanden? Bestel tickets voor haar optreden.

Geef een reactie