Steun jij DJ/Producer Adam Seller? Bestel tickets voor zijn optreden.

Op 24 mei staat staat Adam Seller op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Adam social impact?

Adam is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Adam Seller heeft gekozen voor Initiatiefgroep BoemerangEffect. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Themesong ‘Tell to Inspire’ by Adam Seller
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Deze initiatiefgroep heb ik eind 2020 samen met een aantal vrienden opgezet. Alle stukken liggen momenteel bij de notaris, zodat we nog dit jaar verder kunnen als officiële stichting. Bij BoemerangEffect gebruiken wij op dit moment ons netwerk om bestaande projecten te ondersteunen, kerstacties op te zetten voor gezinnen die onder de armoedegrens leven, maar zich net boven de voedselbanknorm begeven, maar ook eigen projecten, zoals Koken voor Daklozen en maandelijkse prikacties om Nederland schoon te houden.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Donaties worden op dit moment gebruikt om onze non-profit organisatie naar een officiële stichting om te bouwen. Alles wat overblijft gaat naar de aankomende projecten.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Dat ik geleerd heb mezelf op de eerste plaats te zetten. Dit gegeven geeft me inmiddels een jaar of vijf veel rust en overtuiging om te doen wat ik wil.

Waarin wil je nog groeien?
Ik ben altijd op zoek naar het verfijnen en verbeteren van mijn levensstijl, mijn talenten en passies.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Dat ik iedere dag weer wakker word en mijn leven kan indelen zoals ik dat wil.

Wat heb jij vandaag geleerd?
Dat het woord ‘klantenservice’ wel uit de Dikke van Dale mag. Ik denk dat de meesten mij wel begrijpen. Een prachtig voorbeeld van een paradox in één en hetzelfde woord.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Ik mag graag reizen en heb gelukkig vrienden over de hele wereld verspreid… Dat ik overal terecht kan en altijd met open armen wordt ontvangen voelt echt als gesteund… Maar ik snap waar jullie op doelen. Ik heb zo’n tien tot vijftien mensen in mijn leven, waaronder mijn familie, waarvan ik weet dat ze dag en nacht voor mij klaar zullen staan. Dat voel je, dat weet je. Pure rijkdom.

Wat maakt jouw dag compleet?
Wanneer ik mezelf of iemand anders aan het lachen heb gemaakt. Verder is iedere dag geleefd geslaagd.

Hoe wil je herinnerd worden?
Ha, het zou leuk zijn als ik daar echt invloed op had, maar met dergelijk gedachtegoed maak ik mezelf slechts een illusie rijker. Ik meen toch echt dat dit niet aan mij is…

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Vorig jaar heb ik afscheid moeten nemen van een goede vriend en één van mijn twee lieve katten. Daar heb ik wel wat traantjes om gelaten.

Waar ben je erg aan gehecht?
Mijn energie, mijn levenslust, mijn creativiteit. Als dit verstoord raakt heb ik geen goede dag.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …

Caroline Haubrich

€16,35 27 mei 2021

Succes Arjen. Mooi!

Geert

€10,90 24 mei 2021

Goed initiatief!

Robin van Eeuwijk

R&R Automatisering

€54,50 24 mei 2021

Top Arjen!

Katja Van Luipen

€29,43 24 mei 2021

Marijke

€10,90 24 mei 2021

Anoniem

Tyler Jones Music

€29,43 24 mei 2021

0 reacties op “Steun jij DJ/Producer Adam Seller? Bestel tickets voor zijn optreden.

Geef een reactie