Steun jij Rubén Sanchez? Bestel tickets voor zijn optreden.

Op 25 mei staat Rubén Sanchez als danser op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Rubén social impact?

Rubén is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Rubén Sanchez heeft gekozen voor Make-A-Wish. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.
Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Mijn muziek gaat over het volgen van je dromen en je gevoel; bij kinderen is dit vanzelfsprekend aanwezig. Zieke kinderen worden geconfronteerd met een buitengewone worsteling, die kracht en vertrouwen in het leven op de proef stelt. Make A Wish geeft zieke kinderen hoop en een bijzondere kracht om hun droom waar te maken ondanks de nare ervaring van een ziekte. Ik vind het mooi dat deze organisatie niet alleen het kind, maar ook de familieleden en vrienden betrekken om een bijzondere mooie wens te vervullen. Het inspireert iedereen om te verbinden vanuit gevoel: ook bij gevoelens die zwaarder zijn en vaak niet zo snel openbaar zijn.

Openhartige vragen

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Ik ben dankbaar dat ik in Amsterdam woon en de ouders heb die mij hebben beschermd en de kansen hebben gegeven waarvan ik weet dat die niet vanzelfsprekend zijn.

Wat maakt jouw dag compleet?
Optreden!! En voelen dat ik een connectie heb gemaakt met mijn publiek.

Hoe wil je herinnerd worden?
Als een konijn.

Wat is jouw levensmotto?
”I have no special talents, I’m just passionately curious” – Albert Einstein

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Waarschijnlijk bij een Disney film, maar het kan ook bij een liedje van Sam Smith, ik ben niet zo moeilijk met huilen.

Waar ben je erg aan gehecht?
Mijn knuffel Paco, een aapje die ik heb sinds mijn geboorte.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik maak concerten met vervreemde uitstapjes naar Theater, Dans Cabaret en Visuals. Gezamenlijk vormen ze een fantasierijke trip vol met verassingen en is zo mijn eigen versie van een trip into The Rabbit Hole (zoals Alice In Wonderland).. Zo vraag ik me af wat succes, vrijheid, rijkdom en oprechtheid betekenen in de wereld van vandaag? En speel ik met het idee dat ik me kan bevrijden van de onderdrukking die ik ervaar als volwassene, door mijn eigen muzikale droomwereld te creëren. Mijn droom is om daar mijn publiek tegemoet in te komen.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.


Zij gingen je voor …


0 reacties op “Steun jij Rubén Sanchez? Bestel tickets voor zijn optreden.

Geef een reactie