Event

Event 19 feb. verplaatst vanwege avondklok

Het eerste event wordt helaas verplaatst. Wij vertellen graag hoe deze keuze ontstaan is.

Het eerste event wordt helaas verplaatst. Dit roept natuurlijk vele vragen op. Maar laat ik eerst beginnen hoe deze keuze ontstaan is.


Het begon met één telefoontje …

Hey Edward, met Bart van Theater Philharmonie Haarlem.

Kunnen wij even praten? Wij willen graag weer publiek ontvangen in ons theater. Hierdoor volgen wij de regels rondom de avondklok. Als deze verlengt wordt, dan kunnen wij jullie livestream niet garanderen.

BAM! Zo, dat moest ik even verwerken!

Bart laat weten zich bewust te zijn van de uitzonderingsregel, waardoor wij na 21:00 uur nog mogen streamen. Er is toch besloten om de algemene regels te volgen. Ik respecteer hun keuze en wij bespreken dat verplaatsen het beste is. Het voelt niet eerlijk om tickets te blijven aanbieden, met de kans op annulering.

Ppfff …. Ik moet zoveel mensen teleurstellen. Oké, verplaatsen dus. April komt gelegen in Haarlem. Maar wij willen eerder starten. Het is een landelijke tour, dus laten wij starten in Amsterdam. Het liefst in een weekend met de livestream overdag.

En nu? Ik geloof dat alles gebeurt met een reden en visualiseer een wonder. Stel je eens voor een livestream vanuit Carré! Ik besluit om een video te posten. Waarin ik mijn netwerk vraag om ons onder de aandacht te brengen bij Carré.

Ik weet dat wonderen gerealiseerd worden door mensen.
Dus wie wil helpen met dit wonder?

Een hectische week volgde

Onderstaand tref je de video die gepost is. Dankzij het vele delen en taggen is het gelukt om met de juiste persoon bij Carré in contact te komen. Momenteel wordt een samenwerking in overweging genomen. Mocht dit niet lukken, dan zijn er andere locaties die wij gaan benaderen. Omdat 19 februari onhaalbaar lijkt, gaan wij daarom de komende weken een nieuwe datum vaststellen.Hoe zit het met de verkochte tickets?

Laat ik beginnen met uitspreken van mijn waardering voor aanschaf van de tickets. Hiermee maken wij nog steeds social impact. Wij blijven de ouderen, horeca- en eventbranche steunen. Maar ook de artiesten zoals Thomas. Want de tickets blijven uiteraard allemaal geldig, maar dan voor een andere datum.

Als je een ticket gekocht hebt, dan informeren wij jou per e-mail, via onze website en social media. Mocht de door ons gekozen datum niet uitkomen, dan kun je ook een andere datum kijken. Na het eerste event staan namelijk meerdere data gepland.

Vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat er alsnog vragen zijn. Mail je vragen even naar info@telltoinspire.com. Deze beantwoorden wij jouw vraag met liefde.

Voor nu bedankt voor het vertrouwen in Tell to Inspire en tot snel.

Met vriendelijk groet,

Edward Molkenboer
Namens het team van Tell to Inspire


Initiatiefnemer Tell to Inspire Social Impact Theatertour. Het initiatief waarbij de eventbranche zijn krachten bundelt voor de wederopbouwperiode.

0 reacties op “Event 19 feb. verplaatst vanwege avondklok

Geef een reactie

Spring naar toolbar