Event

Storytelling | Nazy Kavehercy

Ik zet mij in voor de Liefste Wens van Xanne. Zij is 18 jaar en had een kiemceltumor.

Op 24 mei staat Nazy Kavehercy als spreker op het podium tijdens de Social Impact Tour. Dit is via een livestream te bekijken vanuit Theater DeLaMar in Amsterdam.


Wat is de Social Impact Tour?

Dit zijn voorstellingen met als thema: ‘Dit ben ik echt‘. Op het podium staat een inspirerend team van sprekers, dansers, muzikanten en cabaretiers. Tijdens de voorstelling inspireren zij gedurende 75 minuten met hun indrukwekkende optredens.

Hoe maakt Nazy social impact?

Nazy is onderdeel van een team dat impact wil maken. Dit gebeurt op twee manieren; Ze zetten samen een inspirerend optreden neer. Daarnaast hebben alle teamleden een sociaal initiatief gekozen dat ze persoonlijk willen steunen. Nazy Kavehercy heeft gekozen voor Make-A-Wish. Aan dit initiatief wordt een deel van de ticketopbrengst gedoneerd. Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bestel hieronder je ticket. Met dit ticket kun je de livestream ook later terugkijken.

Waarom heb je voor dit sociale initiatief gekozen?

Bij een sociaal initiatief dacht ik gelijk aan wensen en dromen van kinderen. Make-A-Wish verzorgt een onvergetelijke Wish Journey voor ernstig zieke kinderen richting hun Liefste Wens, zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan. Door wat ik zelf heb meegemaakt op 5 jarige leeftijd, wilde ik van jongs af aan kinderarts worden om kinderen beter te maken en zo bij te dragen aan het welzijn van kinderen. Door uitloting van Geneeskunde ben ik een andere kant op gegaan. Ik leef nu mijn Grote Droom, richt mij op het waarmaken van Grote Dromen en zo is de cirkel rond en kan ik bijdragen aan de Wensen en Dromen van ernstig zieke kinderen. Dankbaar dat alles bij elkaar komt bij Tell to Inspire, dat precies hiervoor staat, elkaar Inspireren en samen Groots Social Impact maken.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Ik zet mij in voor de Liefste Wens van Xanne. Zij is 18 jaar en had een kiemceltumor, haar behandelingen zijn nu achter de rug. Haar Passie is dansen, zij wil het liefst een professionele fotoshoot en als professioneel danseres in de toekomst shinen in de Spotlight op het Podium! Met de donaties maken we samen impact en verwezenlijken de Liefste Wens van Xanne. Gedurende de Social Impact Tour zal ik delen hoe haar Liefste Wens is waargemaakt dankzij de donaties.

Openhartige vragen

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op mijn doorzettingsvermogen, when the going gets tough ga ik uitdagingen niet uit de weg.

Waarin wil je nog groeien?
Ik wil groeien in het nog meer staan voor waar ik in geloof om nog meer impact te maken.

Waar ben jij echt dankbaar voor?
Ik ben dankbaar voor het rijke leven dat ik heb en mijn dierbaren om me heen.

Wat heb jij vandaag geleerd?
In mezelf blijven geloven blijft de basis voor alles wat ik wil ondernemen, in m’n leven en als ondernemer.

Door wie voel jij je vaak gesteund?
Ik voel me gesteund door mijn man Sanne in alles wat ik wil ondernemen, waar ik in geloof.

Wat maakt jouw dag compleet?
Mijn dag is compleet wanneer ik heb kunnen lachen, dansen en genieten.

Hoe wil je herinnerd worden?
Ik wil herinnerd worden als iemand die volop heeft geleefd, van het leven heeft genoten en grote impact heeft gemaakt.

Wat is jouw levensmotto?
Dream Big en live life to the Max!

Waarvoor heb je het laatst gehuild?
Ik heb laatst gehuild bij het ontvangen van een heel mooi compliment, het raakte mij echt.

Waar ben je erg aan gehecht?
Ik ben erg gehecht aan het leven in vrijheid, van binnenuit en in het hier en nu.

Wat mogen wij van jouw deelname verwachten?

Ik ga mijn levensverhaal delen dat gaat over mijn Grote Droom: de Vrijheid in Jezelf en Werelden samenbrengen vanuit positieve energie. De kracht van verbinding, met mezelf en met de mensen die ik tegenkom op mijn Pad richting het waarmaken en leven van mijn Grote Droom. De gebeurtenissen die er toe hebben geleid dat ik maandagavond 24 mei op het Podium sta om anderen te inspireren vanuit hun Hart te spreken en te leven om samen de wereld mooier te maken.Over de voorstelling

Mis niets van deze fantastische voorstelling en zorg dat je ingelogd bent tijdens het voorprogramma. Kijk de livestream vanaf je laptop of tablet. Je kunt ook streamen naar je TV met een Google Chromecast of Apple TV kastje. Wil je interactief meedoen? Zorg dan dat je jouw mobiele telefoon bij de hand hebt. Deze kun je gebruiken voor het stellen én beantwoorden van vragen. Het gehele programma kun je hier bekijken.


Wat is ons doel?

Vanuit de ticketopbrengst willen we de huidige productie betalen. Daarnaast gaat er een deel naar het sociale initiatief, dit gebeurt in twee stappen.

STAP 1: 30% van het bovengenoemde streefbedrag wordt gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 8,-.
De overige € 19,- wordt geïnvesteerd in de huidige productie.

STAP 2: Zodra het streefbedrag behaald is wordt 70% gedoneerd aan het sociale initiatief. Per verkocht ticket is dat € 19,-.
De overige € 8,- wordt geïnvesteerd in toekomstige producties.
Zij gingen je voor …

Julie Beerepoot

JustJulie

€29,43 24 mei 2021

Kevin Van der Veekens

€29,43 24 mei 2021

Mark Visser

€29,43 24 mei 2021

Richard en Miranda

€29,43 24 mei 2021

Dionne van Mierlo

€29,43 24 mei 2021

Succes Nazy en Xanne!!

Ellen Dutron

Kunstencentrum Waalwijk

€29,43 24 mei 2021

Voor de Lieve Xanne van Mierlo

Initiatiefnemer Tell to Inspire Social Impact Theatertour. Het initiatief waarbij de eventbranche zijn krachten bundelt voor de wederopbouwperiode.

0 reacties op “Storytelling | Nazy Kavehercy

Geef een reactie

Spring naar toolbar