Event

Muziek | Melanie Reindertsen

Storytelling en dans wordt afgewisseld met muziek. Eén van de zangeressen is Melanie Reindertsen. Tijdens het event is het debuut van haar eigen lied ‘Dit ben ik echt’. Eerder stond zij in de finale bij ‘We Want More’ van SBS6. Bekijk hier haar optreden bij SBS6.


Wil jij ook op het podium?

Heb jij interesse om als spreker of presentator deel te nemen? Meld je dan aan via deze link. Tijdens een Zoomsessie verneem je dat er trainingen aangeboden worden, met als afsluiting deelname aan de Social Impact Tour. Na de Zoomsessie kun je besluiten of je meedoet en hierin wilt investeren. Heb jij interesse om deel te nemen met dans, muziek of cabaret? Meld je dan aan via deze link. Tijdens deze Zoomsessie verneem je hoe jij als artiest kunt deelnemen.Fotografie van deze publicatie: Lisa Roos en Rob Ouwerkerk


Initiatiefnemer Tell to Inspire Social Impact Theatertour. Het initiatief waarbij de eventbranche zijn krachten bundelt voor de wederopbouwperiode.

0 reacties op “Muziek | Melanie Reindertsen

Geef een reactie

Spring naar toolbar